Kessu oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Kessu Oy:n pitkäaikainen toimitusjohtaja Peter Söderholm siirtyy ansaituille eläkepäiville 1.8.2022 alkaen. Kessu Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty varatoimitusjohtajana jo pitemmän aikaa työskennellyt Manu Laari. ”Haluan kiittää kaikkia kessulaisia, asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme yhteisistä vuosistamme. On ollut kunnia olla mukana yhtiön matkalla koko sen ajan vuodesta 1991”, toteaa yhtiön jättävä Peter Söderholm.


”Meitä on tällä hetkellä jo lähes 15 lumenteon ja -hoidon ammattilaista palvelemassa asiakkaitamme ympäri Suomen. Vahvistamme organisaatiotamme lisää nostamalla omasta organisaatiostamme myyntiin ja huollon tueksi pitkän linjan osaamista sekä rekrytoimalla uusia asiantuntijoita joukkoomme. Peterin oppien ja hänen yritykseen tuoman kokemuksen kautta on hieno jatkaa Kessun menestysmatkaa tästä eteenpäin huipputiimimme kanssa”, iloitsee uusi toimitusjohtaja Manu Laari


”Kessu Oy on kasvanut reilun 30 vuoden aikana hienosti ja seuraavassa kehitysvaiheessa haluamme panostaa erityisesti asiakassuhteiden hoitoon, osaamisen kehittämiseen ja palvelun laatuun. Haluan koko SGN Groupin puolesta kiittää Peteriä lämpimästi hänen Kessun hyväksi tekemästään työstä, jossa erityisiä onnistumisia on ollut pitkäaikaisten asiakassuhteiden luominen Kessulle sekä lumetuksen- että lumenhoidon pioneerina toimiminen niin Suomessa kuin Baltiassakin. Toivotamme hänelle jatkossa kaikkea hyvää eläkepäiville”, kommentoi SGN Groupin toimitusjohtaja Ilkka Brander.

Lisätiedot:
Ilkka Brander, p. 050 388 3108 ilkka.brander@sgn.fi
Manu Laari, p. 045 678 5654, manu.laari@kessu.fi

Kessu Oy on vuonna 1991 perustettu yritys, joka toimii maailman johtavien rinne- ja latukoneiden, lumetus- järjestelmien sekä jäänhoitokoneiden ja jääkiekkokaukaloiden Suomen ja Baltian maiden maahantuojana. Se on alansa markkinajohtaja Suomessa. Kessu Oy tuli osaksi SGN Group konsernia vuonna 2013.

SGN Group on 1933 perustettu, suomalainen, perheomisteinen monialayhtiö, jonka liiketoiminta-alueisiin kuuluvat maatalous- ja puutarhakauppa, vapaa-ajan laitteet, urheilukauppa, kuluttajatuotteet, lumen ja jäänteon laitteet ja palvelut sekä teollisuuslaitteet. SGN Groupin liikevaihto vuonna 2021 oli noin 117 milj.

www.kessu.fi