Meille töihin

VASTUULLISUUS

Vastuullinen liiketoiminta on ollut aina perusarvojamme lähtien yhtiömme perustajan Sven G. Niemisen omista arvokkaista periaatteista. Se on kantanut yhtiötä ja ohjannut yhtiön kulttuuria vuosikymmeniä tekemään oikeita ja kestäviä ratkaisuja. Yhtiön peruskiveen muuratut toimintamme periaatteet – asiakaslähtöisyys, toiminnan jatkuvuus ja henkilöstön arvostus – ovat luoneet meille viitekehyksen kehittää yhtiöitä vuosien saatossa.

Haluamme tarjota henkilökunnallemme merkityksellistä työtä ja osoittaa vastuullisella toiminnallamme olevamme paras ja mielenkiintoisin työpaikka.
– Ilkka Brander, toimitusjohtaja, SGN Group (30.11.2023 saakka)

HYVINVOINTI

”Meille SGN Groupissa on sydämen asia, että työntekijämme voivat hyvin ja menestyvät työssään. Laajasta toimialavalikoimasta johtuen meillä on monien eri alojen ammattilaisia töissä. Pitkät työurat yrityksessämme kertovat siitä, että tarjoamme henkilöstöllemme monipuolisia tehtäviä, joiden haasteet suovat mahdollisuuden kehittää myös omaa osaamista.  

Tavoitteemme on kasvaa kestävällä tavalla huolehtien samalla työntekijöidemme hyvinvoinnista ja turvallisuudesta. Kehitämme systemaattisesti henkilöstön osaamista ja hyödynnämme arjessamme monipuolisia ja joustavia työtapoja, esim. etätyötä. Kehitämme toimintaamme yhdessä henkilöstön kanssa ja meillä on mahdollista vaikuttaa omiin työtapoihin. Meillä on hyvä meininki: hyvät työsuhde-edut, ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit sekä modernit työtä tukevat järjestelmät.”
– Tuire Rasehorn, henkilöstöpäällikkö, SGN Group
 

Tuire Rasehorn

M€ liikevaihto 2022

Henkilömäärä 2022

Toimintavuodet

eNPS (09/2023)

AVOIMET TYÖPAIKAT

Avoin hakemus

Mikäli meillä ei ole avoimena sinulle sopivaa työpaikkaa, voit jättää avoimen hakemuksen. Valitse sinua kiinnostava SGN Groupin toimiala sekä tehtäväalue. Liitä mukaan CV:si.

MINKÄLAISTA ON TYÖSKENNELLÄ SGN GROUPISSA?

Sgn kulttuurikehittäjät logo

Kokosimme syksyllä 2021 henkilöstöstämme SGN:n kulttuurikehittäjät ryhmän miettimään yhteisiä periaatteitamme sekä niihin liittyviä tekoja ja asenteita. Mutta jotta kulttuuria – eli tapaamme toimia – voitiin alkaa kehittää, niin ensin piti tietää mihin haluamme mennä. Määritimmekin ensin yhdessä tekemisellemme suunnan, jonka jälkeen pääsivät kulttuurikehittäjämme ideoimaan sitä, millainen työpaikka me haluamme olla tulevaisuudessa, miten haluamme muuttua, mitä haluamme säilyttää ja kehittää nykyisestä kulttuuristamme sekä minkälaisia ovat yhdessä sovitut toimintatavat, pelisäännöt sekä arvot. Kulttuurikehittäjien työ kiteytyi yhdessä tekemisemme neljään periaatteeseen

Itsensä johtaminen on yhteinen asia: Voin hyvin, teen hyvin. 

 • Meillä on ok ottaa vastuu omasta työstä ja sen tekemisestä. Meillä myös kannustetaan huolehtimaan omasta hyvinvoinnista. 
 • Meillä on pelisilmää. Kunnioitamme toistemme tapoja tehdä, vaikka ne olisivat erilaisia kuin itsellä. Luotamme, että toisen tapa hoitaa hommat on hyvä. Jokaisen työ on tärkeää! 

Uusiudumme ja olemme rohkeita: Vain utelias löytää. 

 • Rohkeus ja uteliaisuus lähtevät meistä kaikista. Kun henkilöllä on halu kehittyä, kannustamme oppimaan uutta. 
 • Me madallamme kynnystä kysyä. Se ei ole toisen häiritsemistä tai hänen osaamisensa aliarviointia.  
 • Me kannustamme kokeilemaan. Emme tuomitse virheistä, vaan opimme niistä yhdessä. 
&

Mitoitamme teot tarpeeseen: Sytymme asiakastyöstä. 

 • Fokus kaikessa tekemisessämme on asiakas. Pidämme asiakkaamme lähellä ja opimme heiltä sekä toinen toisiltamme. 
 • Jaamme näkemyksen milloin asiakas on hoidettu hyvin ja tehokkaasti. 
 • Astumme ulos yrityssiiloista ja kehitämme kohtaamisten kulttuuria. Haluamme nähdä yhteistyön paikat. 

Yhdessä olemme SGN: Menestymme joukkuepelillä. 

 • Ponnistamme perinteestä, mutta menestys on ajassa elämistä. Tunnistamme, mistä pitää kiinni, mutta osaamme myös luopua vanhentuneista tavoista. 
 • Me kuulumme yhteen. Vaikka asiakkaita palvelemme yrityksinä, sisäisesti olemme SGN. 
 • Luottamuksen teemme yhdessä. Sallivuus, avoimuus ja kaveruus lähtevät meistä kaikista. 

URATARINAMME

”Omassa työssäni parasta on sen monipuolisuus. Voin olla mukana hallituksen pöydässä kuin myös konkreettisissa liiketoiminnan kehittämisen haasteissa. SGN konserni tarjoaa perheyhtiönä mukavan ympäristön tehdä töitä alan ammattilaisten kanssa.” 

– Mika Virtanen, kehitysjohtaja, SGN Group Oy

Best thing in my work is all the people I meet.” 

Lars Palmgren, toimitusjohtaja, Team Sportia Ab Ruotsi