URHEILUKAUPPA

 

SGN Sport on kasvanut pohjoismaiden merkittävimmäksi urheilukaupan franchising- ja yhteistyöketjuksi. Toimimme pohjoismaissa ketjun keskusyksikkönä Team Sportia, Sportringen, BikeNation, Sportia, Kiekkoseppä ja HockeyNation -konsepteille. Tämän lisäksi olemme tärkeä osa eurooppalaista Sport2000-hankintayhteistyöketjua. 

Suomen ja Ruotsin yhtiöt yhdessä muodostavat SGN Sportin, joka on yli 270 kauppiasvetoisen myymälän kokonaisuus, ja jonka myynti vuositasolla on lähes 400 m€. 

Olemme lunastaneet paikkamme pohjoismaiden asiantuntevimpana urheiluvälineliikkeenä. Olemme luoneet pohjoismaiseen kysyntään menestyksekkäitä erikoistumiskonsepteja, kuten Suomen johtava jääkiekon erikoistumisketjukonsepti. Ruotsissa olemme saavuttaneet polkupyöräkaupan markkinajohtajan aseman. 

Tavoitteemme on kasvaa pohjoismaiden suurimmaksi kauppiasvetoiseksi urheiluvälinekaupan toimijaksi. Kasvun saavuttaminen onnistuu vain, kun kauppiasverkosto koostuu parhaista kauppiaista, jotka suhtautuvat intohimolla asiakaspalveluun ja urheilun asiantuntemukseen. Etsimmekin jatkuvasti uusia kauppiaita osaksi menestystarinaamme. 

sgn sportia logo suomi
sgn sportia logo

BRÄNDIMME

Suomi

Ruotsi

sport ringen logo
bike nation logo

Panu Alhava

SGN Sportia Oy
Toimitusjohtaja

Lars Palmgren

Team Sportia Ab
VD