MAATALOUS JA PUUTARHAKAUPPA

 

Konsernin juuret ovat syvällä suomalaisessa maataloudessa ja viljelyssä. SGN Group on toiminut maanviljelijöiden kumppanina jo vuodesta 1933 ja on tänä päivänä merkittävä toimija maatalouskaupan jokaisella osa-alueella aina viljalajikkeiden kehittämisestä koko New Hollandin tuotevalikoiman maahantuontiin. 

Pääfokuksemme on uudistuvissa ja uusinta teknologiaa hyödyntävissä maatiloissa, joille tulevaisuuden kasvinviljely tai eläintuotanto on merkittävää liiketoimintaa ja luottamus sen tulevaisuuden näkymiin on korkealla. Perheyrityksenä rohkenemmekin sanoa, että ymmärrämme sekä maatalousyrittäjyyden haasteita että mahdollisuuksia. Toiminnan sujuvuuden varmistaa laaja ja toimiva jälleenmyyjä- ja huoltoverkosto. 

Pitkä historia maatalous- ja puutarhakaupassa on luonut vankan pohjan tekemiseemme, mutta suhtaudumme silti tulevaisuuteen rohkeasti uusia teknologioita, menetelmiä ja mahdollisuuksia hyödyntäen ja kokeillen. Panostamme täysillä tulevaan ja aiomme olla luottamuksen arvoinen yhteistyökumppani asiakkaillemme ja yrittäjillemme myös tulevaisuudessa. 

BRÄNDIMME

Agritek Oy:n edustamat tuotemerkit

akcela logo
ambra logo
Faresin logo
kverneland logo
new holland logo
Petronas logo
Potila logo
trima logo
Trygg Logo
Zuidberg logo

S.G. Nieminen Oy:n edustamat tuotemerkit

Garford logo
Griino logo
Hazera logo
Hortus logo
Noordam logo
Vilmorin logo

Mikko Marttila

Agritek Oy
Toimitusjohtaja

Pasi Myllymäki

S.G. Nieminen Oy
Myyntipäällikkö