Kessu Oy:n toimitusjohtaja Manu Laari on nimitetty myös SGN Tekniikka Oy:n toimitusjohtajaksi

Kessu Oy:n toimitusjohtaja, EMBA Manu Laari on nimitetty myös SGN Tekniikka Oy:n toimitusjohtajaksi 8.5.2023 alkaen. Manu Laari on toiminut Kessu Oy:n toimitusjohtajana 1.8.2022 alkaen ja sitä ennen Kessu Oy:n varatoimitusjohtajana kahdeksan vuotta.

Lisätiedot:
Manu Laari, p. 045 678 5654, manu.laari@sgn.fi

Ilkka Brander, p. 050 388 3108, ilkka.brander@sgn.fi

SGN Tekniikka Oy on perustettu 1983 ja se on erikoistunut haastavien vedenpumppausjärjestelmien mitoittamiseen ja suunnitteluun. SGN Tekniikka toimittaa ja huoltaa erikoispumppuja vaativiin teollisuuskohteisiin, paperi-, metsä- ja prosessiteollisuuteen, kaivossektorille sekä kunnallissektorin tarpeisiin. Yrityksen edustamat merkit ovat maailman johtavilta valmistajilta, joiden kanssa yhteistyötä on tehty jo yli kolmenkymmentä vuotta. SGN Tekniikka on osa SGN Groupia.

SGN Group on 1933 perustettu, suomalainen, perheomisteinen monialayhtiö, jonka liiketoiminta-alueisiin kuuluvat maatalous- ja puutarhakauppa, vapaa-ajan laitteet, urheilukauppa, kuluttajatuotteet, lumen ja jäänteon laitteet ja palvelut sekä teollisuuslaitteet. SGN Groupin liikevaihto vuonna 2022 oli noin 110 milj. € ja henkilökuntaa on 128 hlö. Konsernin pääkonttori sijaitsee Vantaalla.

www.sgntekniikka.fi