Faresin -seosrehuvaunujen edustus Agritek Oy:lle

Agritek Oy ja Faresin Industries ovat sopineet Faresin-seosrehuvaunujen maahantuonnista Suomeen. Faresin-seosrehuvaunujen maahantuonti ja myynti käynnistyi syyskuun aikana, ja vaunut olivat Agritek Oy:n ensiesittelyssä KoneAgria 2021 -näyttelyssä Tampereella 14. – 16.10.2021.


Faresin Industries on vuonna 1973 Sante Faresinin Pohjois-Italiassa Breganzessa perustama yritys, joka on lähes viidenkymmenen vuoden aikana kasvanut yhdeksi johtavaksi seosrehuvaunu- ja kurottajavalmistajaksi Euroopassa. Faresin valmistaa yli 1200 laitetta vuosittain, ja vientiin Italian ulkopuolelle menee lähes 90 % tuotannosta. Faresin Industriesilla on omat maayhtiöt Ranskassa, Saksassa sekä Puolassa, ja myynti muualla maailmassa hoidetaan maahantuojien kautta. Agritek Oy:n ja Faresin Industriesin edustussopimus koskee seosrehuvaunuja.


Faresin-seosrehuvaunujen mallisto on erittäin kattava. Itsekulkevat ja -lastaavat mallit ovat rakenteeltaan yksi- tai kaksiruuvisia ja kooltaan 11 – 33 m3. Mallistossa on myös 40 km/h kulkevat mallit.


Hinattavia malleja on 38 erilaista, ja mallisto koostuu 1-, 2 -ja 3-ruuvisista pystyruuvimalleista kooltaan 5 – 46 m3 ja 3-ruuvisista vaakaruuvimalleista kooltaan 7 – 17 m3. Faresinin mallistoon kuuluvat myös paikalleen asennettavat sekoitusasemat kooltaan 11 – 46 m3.

Faresin Industriesin Suomen myynnistä vastaava myyntipäällikkö Nicolae Manae on tyytyväinen yhteistyön aloittamisesta Agritek Oy:n ja Agritek Oy:n jälleenmyyjien kanssa. ”Suomi on pitkien etäisyyksien maa, ja koko maan kattava Agritek Oy:n palveluverkosto niin laitemyynnin, varaosapalvelun ja huoltoneuvonnan osalta tarjoaa hyvän ja vahvan osaajaverkoston karjatilojen kumppaniksi aperuokintaan. Mallistomme tarjoaa todella vahvan ja edistyksellisen vaunumalliston Suomen vaativiin olosuhteisiin. Suurena valmistajana resurssimme tuotekehitykseen näkyy tuotteissamme, sillä pystymme tarjoamaan innovatiivisia ja pitkäaikaisia ratkaisuja tulevaisuuden tarpeisiin seosrehuvaunujen osalta”


Agritek Oy:n myyntipäällikkö Marko Mustonen toteaa: ”On ilo alkaa yhteistyöhön Faresin Industriesin kanssa. Faresin on iso ja vahva, globaalisti toimiva valmistaja, jonka seosrehuvaunumallisto on laaja ja monipuolinen. Mallit soveltuvat erinomaisesti Suomen olosuhteisiin, ja vahvan jälleenmyyjäverkostomme avulla olemme lähellä asiakkaita joka puolella maata.” Mustonen toivottaakin asiakkaat tervetulleiksi tutustumaan Faresin vaunuihin KoneAgria -näyttelyyn, ja näyttelyn jälkeen jälleenmyyjäliikkeissä tapahtuviin esittelyihin.”

www.agritek.fi/faresin