VV-Traktori Case IH -kauppiaaksi Satakunnassa ja varaosamyyjäksi Porissa

agritek-oy-uudistaa-myyntiverkostoaan-satakunnassa

Julkaistu 09.06.2017

Case IH -traktoreiden myynti siirtyy Satakunnassa 9.6.2017 alkaen VV-Traktorille, joka hoitaa vastaisuudessa koko Agritek Oy:n laajan konevalikoiman myynnin Kankaanpään sekä Porin alueilla.
VV-traktori jatkaa edelleen New Holland -traktoreiden, puimureiden ja paalainten myyntiä samoin kuin Kverneland- ja Joskin- työkoneiden ja Farmi-metsäkoneiden edustusta, ja toimipaikkoina on tutut Heinolan Auto ja Traktori Oy:n liikepaikat Honkajoella ja Porissa.

Kesän aikana VV-Traktori laajentaa toimintaansa myös varaosapalveluun, kun yritys jatkaa Porissa varaosa -ja tarvikekauppaa Heinolan Auto ja Traktori Oy:n jälkeen. Heinolan Auto ja Traktori Oy keskittää yrityksen toiminnan Honkajoelle, joten VV-Traktorilla myynnin laajentaminen varaosakaupan toimijaksi on luontevaa. Huoltopalveluja Satakunnassa tarjoavat jatkossakin
VV-Traktorin lisäksi myös muut Agritek Oy:n valtuutetut huoltopisteet FA-Työkonehuolto Porissa, Konehuolto J. Kartano Raumalla, Konehuolto J. Yliluoma Alahonkajoella sekä Maatalouskonehuolto M. Kujala Jämijärvellä.

VV-Traktorin omistaja ja konemyynnistä vastaava Jukka Vanhahonko on toiminut konekaupan alalla menestyksekkäästi jo yli 15 vuotta. Yrityksen päätoimipiste sijaitsee Heinolan Auto ja Traktori Oy:n tiloissa Honkajoella, ja Porin alueen konemyyntiä hoidetaan samaten HAT:n toimipaikassa Kartanon teollisuusalueella.

VV-Traktorin Jukka Vanhahonko on uuteen tilanteeseen hyvin tyytyväinen:
– Case IH -edustus antaa meille mainion mahdollisuuden kasvattaa myyntiämme ja kehittää toimintaamme sekä palveluamme konekaupassa. Kysymys on myös asiakkaan edusta, kun kaikki Agritekin maahantuomat koneet saa nyt selkeästi yhdestä osoitteesta. Lisäksi varaosapalveluun laajentaminen oli luontevaa Heinolan Auto ja Traktori Oy:n yhteistyökumppanina.

– Toimintojen keskittämisen taustalla on konekaupan ja maatalouden rakennemuutos, sanoo Agritek Oy:n toimitusjohtaja Tomi Niemi. Yhdistämällä voimavaroja pystymme parantamaan palveluamme sekä myynnissä että huolto- ja varaosapalveluissa. Niiden merkitys koneen elinkaaren kannalta on olennainen maatilojen keskikoon ja koneiden tuntimäärien kasvaessa, Niemi jatkaa

Lisätiedot:
Toimitusjohtaja Jukka Vanhahonko, VV-Traktori, jukka.vanhahonko@vv-traktori.fi, puh. 040 300 8504
Toimitusjohtaja Tomi Niemi, Agritek Oy, tomi.niemi@sgn.fi, puh. 040 570 1815

Agritek Oy on Suomen suurimpia maatalouskonealan yrityksiä, joka tuo maahan traktoreita ja maailmanlaajuisesti tunnettuja maataloustyökoneita. Agritek Oy on osa SGN Group -konsernia. SGN Group on 1933 perustettu kansainvälinen kaupan alalla toimiva perheyritys, joka tunnetaan vahvoista kansainvälisistä merkkituotteistaan. Sen toimialoihin kuuluvat maatalous, urheilu ja vapaa-aika, kodin tuotteet, teollisuuslaitteet sekä lumentekoon ja -hoitoon liittyvät laitteet.. Vantaan Koivuhaassa sijaitsevan yhtiön liikevaihto on 200 milj. € ja sen palveluksessa on 300 työntekijää. www.agritek.fi


Uutisarkisto

2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013