Timo Nummela SGN Groupin Motor Sports -toimialan toimitusjohtajaksi

SGN Group Oy:n Motor Sports -toimialan toimitusjohtajaksi on valittu Timo Nummela, 42 v.
Nummela siirtyy näihin tehtäviin Nissan Nordic Europesta 21.11.2018 alkaen.

Timo Nummelalla on pitkä, lähes 20 vuoden kokemus autoalalta Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa. Nummela on ollut Nissan Nordic Europen palveluksessa yli 13 vuotta vastaten mm. yritysmyynnistä sekä hyötyajoneuvoista, jälkimarkkinoinnista ja jälleenmyyjäverkoston kehittämisestä.

SGN Group -konsernissa on kuluneen vuoden aikana kehitetty johtamisjärjestelmää ja luotu synergioiden mukaiset toimialat, joissa on omat toimialahallitukset. Sumeko Oy ja All Right Europe Oy muodostavat Motor Sports -toimialan.

  • Haluamme vahvistaa Motor Sports -toimialan roolia SGN Group -konsernissa ja antaa sille täyden panostuksen. Olen tähän saakka toiminut Sumekon ja All Right Europen toimitusjohtajana oman toimeni ohella. Olen nyt erittäin tyytyväinen siitä, että saamme käyttöömme Timon laajaa osaamista, joka antaa parhaat mahdolliset edellytykset kehittää vapaa-ajan liiketoimintaa edelleenkin, toteaa SGN Groupin toimitusjohtaja Sam G. Nieminen.
  • Olen erittäin iloinen päästessäni aloittamaan Motor Sports -toimialan toimitusjohtajana. Ensimmäisten viikkojeni aikana aion kiertää läpi mahdollisimman monta jälleenmyyjää ja tietenkin tutustua organisaation toimintaan. Haluan varmistaa, että meillä on edessä kaupallisesti hyvä ja työntäyteinen vuosi niin Sumekolle kuin myös All Right Europelle. Mielenkiinnolla pääsen myöskin mukaan keskusteluun vapaa-ajan liikenteen tulevaisuudesta. Tätäkin keskustelua on viimevuosina johdettu henkilöautoteollisuutta tukien ja siitä on monesti unohtunut niin hyötyajoneuvot kuin myös moottoripyörät ja muut kevyet ajoneuvot. Kokonaisvaltainen liikenneratkaisu on tärkeä ymmärtää eikä pidä vain keskittyä sähköautoihin niin kuin yleinen keskustelu antaa ymmärtää, kertoo Nummela.

Motor Sports -toimialan organisaatiossa Lasse Hytönen jatkaa myyntijohtajana ja Lotta Sandström-Peltonen vienti- ja hankintapäällikkönä.

Lisätietoja:

Timo Nummela, puh. 040 777 3705, timo.nummela@sgn.fi

Sumeko Oy on vuonna 1963 perustettu vapaa-ajan koneiden maahantuoja. Sumeko kuuluu SGN Groupiin, johon kuuluvat lisäksi Agritek Oy, All Right Europe Oy, Anno Collection Oy, Hobby Hall Oy, Kessu Oy, Price Club Oy,

S.G. Nieminen Oy, SGN Agricenter Oy, SGN Sportia Oy, Sportringen AB, SGN Tekniikka Oy, Sumeko Oy,
OOO Sumeko, Team Sportia Ab ja Truebell Finland Oy. SGN Group on 1933 perustettu vahva ja kehittyvä suomalainen kaupan alan perheyritys, joka tunnetaan vahvoista kansainvälisistä merkkituotteista. Konsernilla on merkittävää liiketoimintaa myös Venäjällä ja Ruotsissa. Toimialoihin kuuluvat Motor Sports, maatalous- ja konekauppa, kuluttajatuotteet ja Sports.

www.sumeko.fi