Team Sportia – suomalaisen urheilukaupan uusi haastaja rantautuu Suomeen

Team Sportian itsenäisistä kauppiaista koostuva verkosto kattaa Ruotsissa jo yli 100 myymälää. Sportia- ja Elmo-myymälöitä muuttuu Team Sportia -liikkeiksi vuosien 2016 ja 2017 aikana yhä useammalla paikkakunnalla myös Suomessa. Seuraavat Team Sportia -liikkeet avautuvat kevään 2016 aikana: Hamina (14.4.), Kalajoki (15.4.), Klaukkala (21.4.), Lahti (avattu joulukuussa 2015), Loviisa (15.4.), Pieksämäki (14.4.) ja Varkaus (14.4.).

Team Sportia -ketjun taustalla on kotimainen yrittäjyys. Myymälät tarjoavat urheilukaupan monipuolisen valikoiman, vahvaa lajiosaamista, ammattitaitoista palvelua, paikallisuutta sekä seurayhteistyötä. Team Sportia -ketjulla on johtoasema Ruotsin polkupyörämarkkinoilla. Vahvoja tuoteryhmiä ovat Ruotsissa myös kestävyyslajit kuten juoksu ja maastohiihto sekä jääkiekko ja ulkoilu. Nämä tuoteryhmät ovat myös Suomen Team Sportia -myymälöiden vahvuuksia.

Lisätietoja:

Stefan Nieminen, SGN Sportia Oy, puh. 040 560 4920, stefan.nieminen@sgn.fi
Viestintäpäällikkö Helena Peltola, SGN Group Oy, puh. 050 561 5895, helena.peltola@sgn.fi

www.teamsportia.fi

SGN Group Oy on vuonna 1933 perustettu vahva ja kehittyvä kansainvälinen kaupan alan perheyritys, jonka toimialoihin kuuluvat urheilu, kodin ja vapaa-ajan tuotteet, maatalous, ympäristönhoito, teollisuuslaitteet sekä lumentekoon ja -hoitoon liittyvät laitteet. Konsernilla on merkittävää liiketoimintaa myös Venäjällä ja Ruotsissa. Yhtiöön kuuluvat Agritek Oy, Kessu Oy, S.G. Nieminen Oy, SGN Sportia Oy, Team Sportia Ab, Sportringen Ab, SGN Tekniikka Oy, SSF Spraying Systems Finland Oy, Sumeko Oy ja Truebell Finland Oy. SGN Groupin liikevaihto on 150 milj. € ja sen palveluksessa on noin 200 työntekijää. Konsernin pääkonttori sijaitsee Vantaalla. www.sgn.fi

SGN Group -konserniin kuuluva SGN Sportia Oy on markkinointi- ja yhteisosto-organisaatio, joka palvelee Suomen Team Sportia- ja Sportia-kauppiaita ja kehittää näiden ketjujen toimintaa.