Sumeko/Kawasaki vuoden markkinoijaksi Mesoaja -gaalassa

Messu- ja tapahtuma-alan palkintogaalassa Mesoajassa palkittiin alan onnistujia ja uudistajia 7 eri kilpailusarjassa 5.3.2019 Messukeskuksessa Helsingissä. Hakemuksia lähetettiin ennätykselliset 105. Sumeko Oy/Kawasaki palkittiin kategoriassa ”Vuoden Markkinoija”.

Mesoaja Gaalan järjestää Messukeskus Helsinki yhdessä valikoitujen kumppaneiden kanssa. Se palkitsee vuosittain messumedian ja tapahtumamarkkinoinnin parhaimmiston. Voittajat valitsee arvovaltainen raati, joka koostuu markkinoinnin, viestinnän ja tapahtuma-alan ammattilaisista.

Tuomaristo perusteli Sumekon/Kawasakin voittoa sillä, että Sumeko Oy on asettanut tavoitteensa korkealle, se on keskittänyt panoksensa rohkeasti tapahtumamarkkinoinnin ympärille ja on tehnyt pitkäjänteistä ja sitoutunutta työtä tavoitteensa eteen ennen, aikana ja jälkeen tapahtuman – saavuttaen tavoitteensa.

Kawasaki-moottoripyörien messumyynnin liikevaihto kaksinkertaistui

Sumeko Oy on osa suomalaista perheyhtiötä SGN Groupia. Se on erikoistunut vapaa-ajan laitteiden tukkukauppaan ja toiminut Kawasaki-moottoripyörien maahantuojana jo vuodesta 1965.

Sumeko Oy osallistui MP18 Moottoripyörämessuille tavoitteenaan luoda selkeä, elämyksellinen ja houkutteleva messuosasto myynnin kasvattamisen tueksi sekä sitouttaa koko tiimi vastaanottamaan kaikenikäiset messuvieraat.

”Kawasaki-moottoripyörien messumyynnin liikevaihto kaksinkertaistui edellisvuodesta. Koko vuoden osalta markkinaosuus nousi 24 %. Osastomme sai paljon ansaittua huomioita mm. mediassa. Ennakkomarkkinoimme aktiivisesti uutuuspyöriämme sekä niiden koeajomahdollisuutta Euroopan pisimmällä sisäkoeajoradalla. Jatkoimme myös messujen aikana kohdennettua tekstiviestimarkkinointia koeajajille”, kertoo Sumeko Oy:n myyntijohtaja Lasse Hytönen.

Sumekon/Kawasakin tiimi kiittää lämpimästi Messukeskusta ja tuomaristoa tästä hienosta kunnianosoituksesta!

Sumekon Kawasaki-tiimi MP-näyttelyssä. Kuvaaja Jussi Alanko.

Gaalan kaikki voittajat esitellään tarkemmin Mesoaja Gaalan nettisivuilla www.mesoaja.fi

Lisätietoja: Sumeko Oy, myyntijohtaja Lasse Hytönen, puh. 050 523 5533, lasse.hytonen (at) sgn.fi, sekä www.mesoaja.fi