SGN Sport – intohimosta pyöräilyyn

SGN Sport Suomessa ja Ruotsissa on noussut viime vuosien aikana merkittäväksi polkupyörien jakelijaksi Pohjoismaissa. Olemme ylpeitä huikeasta kasvustamme. Viimeisen vuoden aikana pyöräilyn suosio on kasvanut räjähdysmäisesti ja me olemme olleet tämän ilmiön eturintamassa.

SGN Sportin Ari-Matti Ruottu kertoo marraskuun Talouselämän Tulevaisuuden Suomi asiantuntijajulkaisussa työsuhdepolkupyöräilystä. Uskomme vahvasti, että työsuhdepolkupyöräily tulee olemaan yksi mielenkiintoisimmista ja kehittyvimmistä osa-alueista urheiluvälineliiketoiminnassa.

Ruotsissa olemme aloittaneet pyöräilyn erikoisliikekonseptin, Bike Nationin, pilotoimisen. Tavoitteemme on laajentaa tätä konseptia yhdessä intohimoisten pyöräilyyn keskittyvien yrittäjiemme ja kumppaniemme kanssa.

Olemme vakuuttuneita siitä, että yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa pääsemme kasvattamaan pyöräilyn suosiota entisestään. Haluamme jatkossakin inspiroida ihmisiä valitsemaan pyörän kulkuvälineeksi ja nauttimaan sen tarjoamista mahdollisuuksista. Yhdessä voimme luoda pyöräilystä elämäntavan, joka edistää niin terveyttä kuin ympäristöystävällisyyttäkin ja tuo iloa jokaisen elämään.

Liity mukaan SGN Sportin menestystarinaan rakentamaan kanssamme parempi tulevaisuus pyöräilyn parissa!

Julkaisu on nähtävillä joulukuun Talouselämän Tulevaisuuden Suomi -liitteessä sekä digitaalisesti https://www.uutis.media/team-sportia/