SGN Group 90 vuotta

Vuodesta 1933 lähtien Niemisen perheen unelmana on ollut luoda konserni, joka olisi paras koti yrittäjävetoisten yritysten ja lahjakkuuksien kasvulle ja kehittymiselle. Sven Gustaf Nieminen perusti yrityksen 24-vuotiaana, kun toiminimi S.G. Nieminen merkittiin kaupparekisteriin 3. tammikuuta 1933. Svenillä ei ollut maatalousalan koulutusta tai edes aikaisempaa kokemusta alalta, mutta hän oli huomannut, että siementen tuonti- ja vientitoiminta oli kasvamassa, ja näki siinä yrittäjänä toimimisen mahdollisuuden.

 “Kun aloitin oman yritykseni toiminnan, minulla oli vain tieto siitä, että siemeniä tullaan aina tarvitsemaan.” (SGN Group Kasvutarina, Sven Nieminen) 

SGN Groupin tahtotila on aina ollut tarjota yrittäjille, yrityksille, sekä brändeille kasvualusta ja mahdollisuus kehittää liiketoimintaansa kohti kansainvälistä menestystä. 90 vuoden aikana olemme luoneet yhdessä pitkäaikaisten kumppaniemme ja verkostojemme kanssa lukuisia suomalaisia ja kansainvälisiä liiketoiminnan menestystarinoita ja brändejä.  Olemme kasvaneet viiden eri toimialan monialakonserniksi, jonka DNA:ssa on kaupanteko ja arvonluonti yli maantieteellisten ja liiketoiminnallisten rajojen.

Olemme ylpeitä siitä, että SGN Groupista on tullut ainutlaatuinen kaupan ja kasvun talo, joka haluaa tarjota ekosysteemin, alustan sekä kulttuurin mahdollistamaan sen, että nykyiset ja uudet liiketoimintamme saavuttavat täyden potentiaalinsa.

Tällä tiellä haluamme pysyä ja kasvaa taas seuraavat 90 vuotta.

SGN Group.

SGN Group 90v.