Rallicross SM ja Sumeko Oy yhteistyöhön kaudella 2023

Rallicross SM -sarja ja suomalainen vapaa-ajan laitteiden ja koneiden edustaja Sumeko Oy aloittavat yhteistyön tulevalla kaudella 2023.

Sumeko Oy on suomalainen, vuonna 1963 perustettu vapaa-ajan laitteiden ja koneiden edustaja Suomessa sekä Baltian maissa. Sumekon tuotemerkkejä ovat Access Motor -mönkijöiden lisäksi Kawasaki-moottoripyörät, -vesiskootterit ja -mönkijät, japanilaiset Tohatsu-perämoottorit sekä Suomessa suunnitellut ja valmistetut Alutroll-alumiiniveneet. Sumekon tärkeimpiä arvoja ovat pitkäjänteinen, luotettava ja rehti toiminta nykyajan muuttuvilla markkinoilla. Sumeko Oy on osa SGN Groupia, joka on vuonna 1933 perustettu suomalainen kaupan alan perheyritys.

– Yhteistyö Rallicross SM -sarjan kanssa sopii hyvin tuotteidemme imagoon ja tulee parantamaan Access Motor tuotemerkin tunnettavuutta potentiaalisten käyttäjien silmissä. Meidät vakuutti myös hyvin organisoidut tapahtumat jotka tulevat varmasti saamaan suomalaisen moottoriurheilukansan liikkeelle, kertoo Lasse Hytönen Sumekolta.

Access Motor -mönkijät ovat tulevalla kaudella tärkeä osa Rallicross SM -sarjan rata- ja varikkoalueiden kunnossapitoa ja organisointia. 

– Hienoa, että saimme Sumekon uutena kumppanina mukaan Rallicross SM -sarjaan. Access Motor -tuotteet sopii loistavasti lajiimme ja ovat operatiivisessa käytössä sarjassamme koko kauden, sarjan promoottori Mika Heinonen sanoo.

www.accessmotor.fi