Potilan äkeet Agritekin yksinmyyntiin Suomessa

Potila Tuotanto Oy ja Agritek Oy ovat sopineet yhteistyönsä laajentamisesta siten, että Potilan joustopiikkiäkeet ja peltojyrät siirtyvät Agritek Oy:n yksinmyyntiin Suomessa. Yhteistyö alkaa välittömästi.

Potila-tuotteiden myynti sekä huolto- ja varaosapalvelut tullaan hoitamaan Agritekin koko maan kattavan Case IH- ja New Holland -verkoston toimesta. Tämän lisäksi Potila Tuotanto Oy jatkaa omaa huolto- ja varaosapalveluaan nykyisenlaisesti Loimaan varaosakeskuksesta.

”Tavoitteemme on kasvaa merkittävästi työkonemarkkinoilla ja tämä on iso askel oikeaan suuntaan. Meille on tärkeää, että arvostettu kotimainen Potila-brändi pysyy suomalaisessa jakeluverkostossa ja täydentää vahvaa valikoimaamme. Uskomme, että tällä on iso merkitys kauppiasverkostollemme ja heidän asiakkailleen.”, toteaa Agritekin toimitusjohtaja Tomi Niemi.

”Potilalla on juhlavuosi sen täyttäessä syksyllä 50 vuotta. Nyt sovitulla järjestelyllä haluamme luoda kaikkien tuntemalle tuotemerkille tulevaisuutta tuleviksi vuosikymmeniksi”, kertoo Potila Tuotanto Oy:n toimitusjohtaja Mikko Mäkimattila.

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Tomi Niemi, Agritek Oy, tomi.niemi@sgn.fi, puh. 040 570 1815

Toimitusjohtaja Mikko Mäkimattila, Potila Tuotanto Oy, mikko.makimattila@potila.fi,
puh. 050 320 8043

Potila Tuotanto Oy on kotimainen maatalouskonevalmistaja, jonka tuotantolaitokset sijaitsevat Sastamalan Kiikoisissa. Maatalouskoneiden lisäksi se valmistaa infratuotteita maantie-, juna- ja vesiliikenteen tarpeisiin. Yrityksen liikevaihto on noin 4 miljoonaa € ja sen omistaa loimaalainen maatalouskonevalmistaja Dometal Oy. www.potila.fi

 Agritek Oy on Suomen suurimpia maatalouskonealan yrityksiä, joka tuo maahan traktoreita ja maailmanlaajuisesti tunnettuja maataloustyökoneita. Agritek Oy on osa SGN Group -konsernia. SGN Group Oy on 1933 perustettu vahva ja kehittyvä suomalainen kaupan alan perheyritys, jonka toimialoihin kuuluvat urheilu ja vapaa-aika, kodin tuotteet, maatalous, teollisuuslaitteet sekä lumentekoon ja -hoitoon liittyvät laitteet. SGN Groupin liikevaihto on 200 miljoonaa € ja sen palveluksessa on noin 320 työntekijää. Konsernin pääkonttori sijaitsee Vantaalla. www.agritek.fi       www.sgn.fi