Panu Alhava SGN Sportian toimitusjohtajaksi

SGN Sportia Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.10. alkaen Panu Alhava, 49 v. Alhava siirtyy tehtävään SGN Sportia Oy:n ketjujohtajan tehtävästä, jossa hän on vastannut viimeiset kaksi vuotta SGN Sportia Oy:n operatiivisesta johtamisesta.

Panu Alhavalla on yli 25 vuoden kokemus urheilukaupasta SGN Sportia Oy:n ja Top-Sport Oy:n palveluksessa useissa eri esimiestehtävissä.

SGN Sportian organisaatiossa jatkavat Tuomas Tampsi kenttäpäällikkönä, Ari-Matti Ruottu avainasiakkuuspäällikkönä, Maija Hänninen markkinointipäällikkönä (vanhempainvapaalla) sekä Tarja Nousiainen asiakaspalvelussa.

Lisätiedot:

Panu Alhava puh, 040 569 7716, panu.alhava@sgn.fi

SGN Sportia Oy on markkinointi- ja yhteisosto-organisaatio, joka palvelee Sportia- ja Team Sportia
-kauppiaita ja kehittää ketjun toimintaa. SGN Sportia Oy kuuluu SGN Groupiin, joka 
on 1933 perustettu vahva ja kehittyvä suomalainen kaupan alan perheyritys, joka tunnetaan vahvoista kansainvälisistä merkkituotteista. Konsernilla on merkittävää liiketoimintaa myös Venäjällä ja Ruotsissa. Toimialoihin kuuluvat urheilu ja vapaa-aika, kodin tuotteet, maatalous, teollisuuslaitteet sekä lumentekoon ja -hoitoon liittyvät laitteet. Yhtiöön kuuluvat lisäksi Agritek Oy, All Right Europe Oy, Anno Collection Oy, Kessu Oy, S.G. Nieminen Oy, SGN Agricenter Oy, Price Club Oy, Sportringen AB, SGN Tekniikka Oy, Sumeko Oy, OOO Sumeko ja Team Sportia AbSGN Groupin liikevaihto on noin 192 milj. € ja sen palveluksessa on noin 200 työntekijää. Konsernin pääkonttori sijaitsee Vantaalla. www.sgn.fi