METSOLAN JA FANNIN YHTEISTYÖ TUO TUNTEET LASTENVAATTEISIIN

Rakastettu kotimainen lastenvaateyritys Metsola Lifestyle ja tunnetaitokirjoistaan tuttu Fanni Emotions tuovat heinäkuun lopulla markkinoille uudenlaisen lastenvaatemalliston, jonka tuotteissa seikkailevat Fanni-kirjoista tutut hahmot. Ainutlaatuinen yhteistyömallisto muistuttaa tunteiden kokemisen, näkymisen ja hyväksymisen tärkeydestä.

Lapset oppivat tunnetaitoja aikuisten tuella kokemusten karttuessa; kaikenlaisille tunteille tilan antaminen on niin itsestämme kuin toisistammekin huolehtimista. Metsola ja Fanni Emotions haluavat rohkaista lapsia ja heidän läheisiä aikuisiaan keskustelemaan tunteista, sillä hyvät tunnetaidot ovat yksi tärkeimmistä lahjoista, joita ihmiselle voi antaa.

Kuten Fanni-tarinoitakin, Feel the Moment -malliston tuotteita voi kätevästi hyödyntää arjen tunnetaitokasvatuksessa. Mikä sen hauskempaa ja näppärämpää kuin jutella tunteista lapsen päällä olevan vaatteen tai esimerkiksi repun avulla! Malliston tuotevalikoimasta löytyy vaatteita ja asusteita monenikäisille lapsille, aina vauvoista koululaisiin asti.

”Yhteistyö Fannin kanssa on meille sydämen asia. Feel the Moment -mallistossamme tekstiilit saavat aivan uudenlaisen merkityksen ja arvon. Toivomme, että ne paitsi ilostuttavat saajiaan myös tuovat lapsia ja aikuisia yhteen arjen tunteikkaissa hetkissä ja kenties jopa auttavat ratkaisemaan haastavia tilanteita”, toteaa Metsola Lifestyle Oy:n toimitusjohtaja Jonna Muhonen hymyillen. 

Feel the Moment -yhteistyömallisto on saatavilla 27.7.2023 alkaen. Metsolan ja Fanni Emotionsin verkkokauppojen lisäksi tuotteita voi ostaa Metsolan jälleenmyyjiltä.

METSOLA on vuonna 2007 perustettu kotimainen lastenvaatebrändi, joka on tunnettu kauniista ja leikkisistä kuoseistaan. Vaatemerkin tuotteissa suositaan GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa ja muita luonnonmateriaaleja. Kestävät Metsola-tuotteet valmistetaan pääosin Baltiassa. Vuodesta 2021 asti Metsola Lifestyle Oy on ollut osa SGN Groupia, joka on monialainen suomalainen perheyritys.

FANNI EMOTIONS on palkittu kotimainen tunnetaitosarja, jonka ensimmäiset kirjat julkaistiin vuonna 2019. Fanni-sarjan lastenkirjat opettavat tarinoiden avulla konkreettisia tunnetaitoja palanen kerrallaan ja antavat kasvattajille työkaluja arkipäivän tunnekasvatukseen. Sarjan ovat kehittäneet psykologit Heidi Livingston sekä Julia Pöyhönen, ja sen käännösoikeudet on myyty muun muassa Etelä-Koreaan, Kiinaan, Romaniaan, Brasiliaan ja Norjaan.

Lisätiedot

Jonna Muhonen
Toimitusjohtaja, Metsola Lifestyle Oy
jonna.muhonen@sgn.fi

Julia Pöyhönen
Kirjailija-psykologi, Fanni Emotions Oy
team@fanniemotions.com

Kuva: Linda Kovasin

Tutustu mallistoon: https://metsola.fi/collections/feel-the-moment