Maatalouspirkka Oy ja Agritek Oy yhteistyöhön

Maatalouspirkka Oy ja SGN Groupiin kuuluva Agritek Oy ovat solmineet maatalouskoneiden myyntiä koskevan yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä Maatalouspirkka Oy ryhtyy edustamaan Agritekin maahantuomia traktoreita ja leikkuupuimureita.

Maatalouspirkka ottaa 1.10.2017 alkaen myyntiinsä Agritekin maahantuomat Case IH- ja New Holland -traktorit ja -puimurit. Yrityksen päätoimipaikka on Lahdessa ja kauppaa tehdään myös Orimattilassa ja Porvoossa.

Yhteistyö on molemmille yrityksille ja koko alueen maatalouskonekaupalle monella tapaa merkittävä.
– Agritekin kannalta uusi yhteistyökuvio on arvokas, kun saamme jälleenmyyjäksemme omalla alueellaan todella vahvan toimijan eli paikallisen itsenäisen maatalouskaupan, toteaa Agritekin toimitusjohtaja Tomi Niemi. Konseptiin sopii hyvin, että alueen huolto- ja varaosatoimintaa vahvistaa jatkossa myös Raskor Oy, jonka varaosapalvelu toimii Maatalouspirkan tiloissa.

Myös Maatalouspirkan kauppias Sami Mäklin pitää aloitettavaa yhteistyötä merkittävänä.
– Haluamme tarjota vastauksia kokonaisvaltaisesti asiakkaidemme tarpeisiin. Traktorit ja puimurit edustavat isoa osaa maatalouskaupan kokonaisuudesta. Tällä omalla ratkaisullamme saamme tämänkin osa-alueen mukaan valikoimiimme ja uskon, että tämä tulee tukemaan myös muuta kaupankäyntiä. Edellisen jälleenmyyjän tekemä vahva työ alueella antaa meille hyvät lähtökohdat konekannan ollessa hyvällä tasolla.

Lisätiedot:
Kauppias Sami Mäklin, Maatalouspirkka Oy, sami.maklin (at) k-maatalous.fi, puh. 050 386 0690
Toimitusjohtaja Kim Petäjä, Raskor Oy, kim.petaja (at) raskor.fi, puh. 050 4155 200
Toimitusjohtaja Tomi Niemi, Agritek Oy, tomi.niemi (at) sgn.fi, puh. 040 570 1815

Maatalouspirkka Oy on maatalouskauppaan erikoistunut yksityinen maatalouskauppa, osana valtakunnallista K-maatalous-ketjua. Olemme toimineet Päijät-Hämeessä jo vuodesta 1977, työllistäen nykyään Lahdessa, Orimattilassa ja Porvoossa yli 30 alansa vahvaa ammattilaista. Vahvuuksiimme on aina kuulunut vankka ammattitaito ja asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen. Noin 41 miljoonan euron liikevaihto kertyy maatalouden tuotantopanoksista, -koneista ja viljakaupasta.

Agritek Oy on Suomen suurimpia maatalouskonealan yrityksiä, joka tuo maahan traktoreita ja maailmanlaajuisesti tunnettuja maataloustyökoneita. Agritek Oy on osa SGN Group -konsernia. SGN Group Oy on 1933 perustettu vahva ja kehittyvä suomalainen kaupan alan perheyritys, jonka toimialoihin urheilu ja vapaa-aika, kodin tuotteet, maatalous, teollisuuslaitteet sekä lumentekoon ja -hoitoon liittyvät laitteet. Vantaan Koivuhaassa sijaitsevan yhtiön liikevaihto on 200 miljoonaa € ja sen palveluksessa on noin 320 työntekijää. www.agritek.fi                    www.sgn.fi