Lehdistötiedote Agritek 4.10.2022

Agritek Oy on päättänyt keskittyä maataloustyökone-edustuksiensa lisäksi jatkossa New Holland -tuotteiden maahantuontiin ja myyntiin. Agritek Oy on edustanut New Holland -tuotemerkkiä Suomessa jo 30 vuoden ajan.

”New Hollandin laaja tuoteperhe soveltuu Suomen olosuhteisiin, markkinoille ja verkostomme myyntiin parhaiten. Näemme isoja mahdollisuuksia kasvaa ja kasvattaa markkinaosuuksia eri New Hollandin tuoteryhmissä keskittymisen kautta nopeasti.  Samaan aikaan pystymme tarjoamaan yhdessä kauppiaidemme kanssa asiakkaillemme entistä laadukkaampaa ja asiantuntevampaa palvelua. Yhteen merkkiin keskittymistä on harkittu ja valmisteltu jo pidempään. Meillä on jo 30 vuoden kokemus yhteistyöstä New Hollandin kanssa, mikä tulee olemaan myös vahvuutemme markkinoilla jatkoon. Meillä on vahva tahtotila ja mahdollisuus yhdessä päämiehemme,  jälleenmyyjiemme ja huoltoyrittäjiemme kanssa panostaa nyt tulevaisuuteen New Hollandin parissa entistä enemmän. ” Kommentoi Agritekin kaupallinen johtaja Mikko Marttila.

”Agritekin verkosto on tehokas ja hioutunut jälkimarkkinointiin sekä myyntiin New Holland brändille Suomessa hyvin. Näemme isoja mahdollisuuksia Suomessa yhteistyön keskittyessä ja syventyessä New Holland -tuotteisiin traktoreissa, puimureissa ja ajosilppureissa sekä älykkään viljelyn ratkaisujen myynnissä” kommentoi New Hollandin pohjoismaista vastaava myyntipäällikkö Ove Juel.    

Case IH traktoreita on saatavilla ja myynnissä kilpailukykyisin ehdoin vielä ensi syksyyn asti.  Case IH -asiakkaistamme tulemme pitämään myös jatkossa hyvää huolta ammattitaitoisten huoltoyrittäjiemme, varaosamyyjiemme ja TOP Service -korjaamoidemme kautta.

Lisätietoja:

Agritek Oy, Kaupallinen johtaja Mikko Marttila 0444977015

Agritek Oy, Myyntijohtaja Antti Nikkola 0405094026