Lantmännen Bioagri AB:n ympäristöystävälliset viheraluelannoitteet myyntiin S.G. Nieminen Oy:lle

Lantmännen Yhtymään kuuluva Lantmännen Bioagri AB ja SGN Groupiin kuuluva S.G. Nieminen Oy ovat aloittaneet viheraluelannoitteiden myyntiä koskevan yhteistyön Suomessa. Yhteistyön myötä S.G.Nieminen Oy alkaa myydä Lantmännen Bioagrin edustamia viheraluelannoitteita.

S.G.Nieminen Oy aloittaa erityisesti golfkentille ja urheilunurmikoille tarkoitettujen tuotteiden myynnin helmikuussa 2018. Uusi tuotesarja kulkee Bioagri Sports -nimen alla. Tuotteet ovat ympäristöystävällisiä lannoitteita sekä maanparannusaineita, jotka parantavat maan mikrobiologiaa ja rakennetta sekä kasvien kasvuvoimaa ja terveyttä. Uusi tuotesarja vastaa selvään kysyntään ympäristöystävällisemmistä tuotteista erikoisnurmikoilla. Näillä ennaltaehkäisevillä, hoitavilla ja myös korjaavilla tuotteilla nurmikon kunto pystytään pitämään korkeatasoisena läpi pelikauden ja ympärivuoden. Uuden tuotesarjan pääasiallinen tavoite onkin tehdä nurmikoista korkeampilaatuisia ja terveempiä pienemmällä määrällä kemikaaleja.

Molemmat yritykset ovat yhteistyön aloittamisesta innoissaan ja odottavat siitä kehittyvän pitkäaikaista ja molempia hyödyttävää liiketoimintaa. -Odotamme yhteistyön toki kasvattavan liikevaihtoamme, mutta ihan yhtä innoissamme olemme myös uudesta ympäristöystävällisesti tuoteperheestä sen pehmeämpien arvojen vuoksi. On hienoa olla tuomassa markkinoille uuden tyyppisiä tuotteita, jotka voivat muuttaa koko alan toimintaa ja säästää ja pitää parempaa huolta meille kaikille tärkeästä ympäristöstä ja luonnosta, toteaa S.G.Niemisen tuotepäällikkö Katja Jansson.

Lantmännen Bioagri AB:n Nils-Johan Grönholm on myös mielissään uudesta yhteistyökumppanista. Lantmännen Bioagri kehittää ja myy ympäristöystävällisiä tuotteita, jotka parantavat kasvien kasvua ja kasvualustaa. -Tämä uusi tuoteperhe sopii täydellisesti yrityksemme ajatusmaailmaan ja on loistavaa, että löysimme sen myyntiin ja markkinointiin sopivan yrityksen Suomesta, sanoo Grönholm.

Lisätiedot:
Nils-Johan Grönholm, Latmännen Bioagri AB, nils.gronholm@lantmannen.com, puh. 050 592 3937
Katja Jansson, S.G.Nieminen Oy, katja.jansson@sgn.fi, puh. 050 465 8137
Pasi Myllymäki, S.G.Nieminen Oy, pasi.myllymaki@sgn.fi, puh. 040 582 9955

S.G.Nieminen Oy on erikoistunut siemenkauppaan usealla eri sektorilla, aina avomaalta golfviheriöille. S.G.Nieminen Oy on osa SGN Group -konsernia, joka on vuonna 1933 perustettu vahva ja kehittyvä suomalainen kaupan alan perheyritys. Konsernilla on merkittävää liiketoimintaa myös Venäjällä ja Ruotsissa. SGN Groupin toimialoihin kuuluvat urheilu ja vapaa-aika, kodin tuotteet, maatalous, teollisuuslaitteet sekä lumentekoon ja -hoitoon liittyvät laitteet. Vantaan Koivuhaassa sijaitsevan yhtiön liikevaihto on 170 milj. € ja sen palveluksessa on noin 320 työntekijää. www.sgnieminen.fi www.sgn.fi

Lantmännen Bioagri AB on erikoistunut tuottamaan ja myymään koko kasvisektorille soveltuvia ympäristöystävällisiä tuotteita ja ratkaisuja. Yritys on osa Lantmännen-yhtymää, joka toimii 20 maassa, työllistää n. 10.000 henkilöä ja liikevaihto on yli 4 miljardia euroa. www.lantmannen.com