Jonna Muhonen on nimitetty Anno Collection Oy:n toimitusjohtajaksi 1.8.2022 alkaen.

Jonna Muhonen (49 v) on nimitetty Anno Collection Oy:n toimitusjohtajaksi 1.8.2022 alkaen. Jonna on toiminut 1.6.2022 alkaen myös Metsola Lifestyle Oy:n toimitusjohtajana ja vastaa näin jatkossa kuluttajabrändiliiketoiminnan kehittämisestä SGN konsernissa. Jonnalla on pitkä kokemus mm. tanskalaisesta Bestseller A/S perheyrityksestä, jossa viimeisimmäksi hän on työskennellyt Suomen, Baltian ja Venäjän maajohtajana.

”Jonnan kokemus ja tausta kuluttajabrändien johtamisesta tuo niin Annoon kuin Metsolaan iloista ja ihmislähtöistä johtamista, järjestelmällisyyttä sekä kaupallista osaamista. Haluamme kehittää näitä asiakkaiden rakastamia brändejämme ja mahdollisesti laajentua myös kansainvälisesti, unohtamatta tietenkään hyvin kehittyviä verkkokauppojamme. Jonna tuo myös SGN Groupin johtoryhmään ja koko konsernin toimintaan hyvän lisän kuluttajaliiketoiminnan kokemusta”, sanoo SGN Groupin toimitusjohtaja Ilkka Brander.

”Uskon Annon vahvaan tuotemerkkiin, jonka valikoimaa ja brändiä on kehitetty vuosien varrella menestyksekkäästi. Tulemme jatkamaan tätä kehitystyötä. Ekologisuus, vastuullisuus ja korkea laatu tulevat jatkossakin olemaan Anno-tuotemerkin kulmakiviä. Arvostan suuresti jälleenmyyjiemme kanssa tehtyä läheistä yhteistyötä ja pyrimme jatkossa vahvistamaan ja kehittämään yhteistyötämme molemmin puolin vielä entistäkin kannattavammaksi”, kertoo Jonna Muhonen.

”Tiivistämällä Metsolan ja Annon tiimien välistä yhteistyötä, löydämme synergioita, joista molemmat tiimit ja brändit hyötyvät tulevaisuudessa. Hyödyntämällä tiimiemme loistavien spesialistien osaamista joiltakin osin molempien brändien hyväksi, voimme kehittyä tiimeinä ja kehittää toimintaamme entistä tehokkaammaksi ja monipuolisemmaksi, kuitenkin siten, että säilytämme vahvat brändi-identiteettimme tulevaisuudessakin”, lisää Jonna.

Lisätiedot:

Ilkka Brander, p. 050 388 3108 ilkka.brander@sgn.fi

Jonna Muhonen, p. 040 729 6797 jonna.muhonen@sgn.fi

Anno Collection Oy on SGN-konsernin tytäryhtiö ja toimii Anno-tuotteiden suunnittelijana, maahantuojana ja jälleenmyyjänä. Anno on vuonna 2007 perustettu suomalainen sisustusbrändi, jonka SGN Group osti vuonna 2016. Anno tunnetaan luonnonmateriaaleista valmistetuista sisustus- ja lifestyletuotteista.

SGN Group on 1933 perustettu vahva ja kehittyvä suomalainen kaupan alan perheyritys, joka tunnetaan kansainvälisistä merkkituotteista sekä laadukkaista omista merkeistä. Konsernin toimialoihin kuuluvat kodin ja vapaa-ajan tuotteet, lastenvaatteet, urheilu, maatalous, teollisuuslaitteet sekä lumentekoon ja -hoitoon liittyvät laitteet ja palvelut. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2021 n. 117 milj. euroa.

www.anno.fi