Jonna Muhonen Metsola lastenvaatebrändin toimitusjohtajaksi

Jonna Muhonen (49 v) on nimitetty Metsola Lifestyle Oy:n toimitusjohtajaksi 1.6.2022 alkaen. Jonnalla on pitkä kokemus mm. tanskalaisesta Bestseller A/S perheyrityksestä, jossa viimeisimmäksi hän on työskennellyt Suomen, Baltian ja Venäjän maajohtajana.

”Jonnan tausta tuo Metsolaan iloista ja ihmislähtöistä johtamista, järjestelmällisyyttä sekä kaupallista osaamista, joka mahdollistaa tavoittelemamme Metsolan kehityksen ja kasvun tulevaisuudessa. Jonna tuo myös SGN Groupin johtoryhmään ja koko konsernin toimintaan hyvän lisän kuluttajaliiketoiminnan kokemusta”, sanoo SGN Groupin toimitusjohtaja Ilkka Brander.

Toimitusjohtajan tehtävään Metsolassa Jonna lähtee täynnä energiaa ja innostusta. ”Tapani johtaa on oman esimerkkini kautta ja tiiviisti yhteistyössä tiimin ja asiakkaittemme kanssa. Minulle on erittäin tärkeää varmistaa ajatus ja ymmärrys siitä, että onnistumme brändinä vasta kuluttajan ollessa tyytyväinen ostokseensa ja jälleenmyyntiasiakkaamme saavuttaessa myynnin tavoitteensa”, Jonna toteaa.

Metsolan lastenvaatebrändi tuli osaksi kotimaista perheomisteista monialayhtiö SGN Group konsernia vuonna 2021. ”Olemme todella tyytyväisiä Metsolan ensimmäiseen vuoteen osana meidän liiketoimintojamme. Se fiilis, joka merkistä välittyy tuotteiden ja henkilökuntamme kautta asiakkaille, on aivan uskomatonta” Brander hehkuttaa. ”Me olemme vasta tämän matkan alussa ja on mahtava saada Jonnan kaltainen kokenut muotiliiketoiminnan osaaja osaksi meidän hienoa porukkaamme. Olemme myös uteliaita löytämään ja kehittämään tämän kaltaisia brändejä lisää meidän portfolioomme”, Ilkka Brander iloitsee.

Lisätiedot:

Ilkka Brander, p. 050 388 3108 ilkka.brander@sgn.fi

Metsola Lifestyle Oy on vuonna 2007 perustettu suomalainen lastenvaate brändi, joka on tunnettu luonnonmateriaaleista valmistetuista kestävistä ja kauniista lastenvaatteista. Metsola siirtyi osaksi kotimaista perheyritystä, SGN Group konsernia, vuonna 2021Metsola palvelee asiakkaitaan oman verkkokaupan ja lukuisien pop-myymälöiden lisäksi valikoiduissa erikoisliikkeissä niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

SGN Group on 1933 perustettu, suomalainen, perheomisteinen monialayhtiö, jonka liiketoiminta-alueisiin kuuluvat kuluttajatuotteet, urheilukauppa, maatalous- ja puutarhakauppa, vapaa-ajan laitteet, lumen ja jäänteon laitteet ja palvelut sekä teollisuuslaitteet. SGN Groupin liikevaihto vuonna 2021 oli noin 117 milj.

www.metsola.fi