Intohimoa, Innovaatiota ja kestävää laatua – Tervetuloa Sumekolle Fantic!

Olemme iloisia ilmoittaessamme, että Sumeko Oy on ostanut liiketoimintakaupassa Funbike Oy:ltä edustuksen Fantic-brändille Suomessa ja Ruotsissa 1.1.2024 alkaen! Tämä yrityskauppa avaa meille uusia mahdollisuuksia sähköistyvän pyöräilyn ja liikkumisen maailmassa.

Fanticin strateginen merkitys konsernillemme on suuri. Fanticin tuominen osaksi Sumekon brändiportfoliota on askel matkallamme pyöräilyn vastuulliseksi suunnannäyttäjäksi pohjoismaissa. Brändi osuu erinomaisesti konsernimme strategiaan kohti pohjoismaista edelläkävijyyttä valitussa toimialassamme, jossa korostamme intohimoa, innovaatiota ja kestävää laatua.

Italialaisella Fantic Motorilla on pitkä ja arvostettu historia moottoripyörien sekä sähköpyörien valmistamisessa. Yhtiö on tunnettu laadukkaista tuotteistaan, suorituskyvystään ja innovatiivisesta muotoilustaan. Fanticin valikoimaan kuuluu moottoripyöriä, mopoja ja sähköpyöriä, mukaan lukien uusimmat sähköskootterit ja -laudat.

Yhdessä Fanticin kanssa olemme sitoutuneet tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita ja palveluita sekä luomaan kestävämpiä liikkuvuusratkaisuja. Odotamme innolla tulevaa yhteistyötä Fanticin kanssa ja uusien mahdollisuuksien rakentamista.

Lisätietoja Fanticin tarinasta ja nykyisestä mallistosta löydät osoitteesta www.fantic.com.

Tervetuloa Fanticin maailmaan ja yhteiselle matkalle kohti pohjoismaista edelläkävijyyttä!

Lisätietoa:

Toimitusjohtaja, Sumeko Oy
Panu Alhava
Puh. 040 569 7716

Yrittäjä, Funbike Oy
Marko Kokko
puh. 040 084 1699