Farmi Forest Oy ja Agritek Oy laajentavat yhteistyötään

Farmi Forest Oy ja Agritek Oy ovat sopineet yhteistyönsä laajentamisesta niin, että isäntälinjan
Farmi Forest -metsäkoneiden myynti Suomessa siirtyy kokonaisuudessaan Agritekille maaliskuun puolivälistä alkaen.

Agritekin edustukseen tulevat näin maatilasarjan Smart-kuormain- ja vaunupaketit sekä kuormaimet, ammattilaisille suunnattu Farmi Forestin Profi-sarja, koko Farmi Forestin hakkurivalikoima sekä juontovinssit. Keskon edustuksessa olleet hakkurit näin ollen keskitetään jatkossa Agritekin ketjuun, jolloin asiakas saa kaikki Farmi-tuotteet yhdestä osoitteesta Agritekin jälleenmyyjältä. Ammattilaistuotteissa Farmi Forest toimii myös suoraan loppuasiakkaan tukena.

Farmi Forest -tuotteiden myynti ja huoltopalvelut tullaan hoitamaan Agritekin koko maan kattavan Case IH- ja New Holland -verkoston toimesta.

”Agritekille Farmi Forest -edustus merkitsee työkonevalikoiman merkittävää laajentamista ja samalla Case IH- ja New Holland -kauppiasverkostojen vahvistumista työkoneiden myyjänä.”, toteaa Agritekin toimitusjohtaja Tomi Niemi.

”Haemme nyt sovitulla järjestelyllä tuntuvaa vahvistusta kotimaan myyntiin ja strategista kumppania uusien tuotekonseptien kehittämiseen. Olemme siirtäneet metsäperävaunujen tuotantoa Virosta Suomeen viimeisimmän mallistouudistuksen myötä. Samalla Farmi Forestille myönnettiin avainlippu-tunnus koneiden kotimaisuuden osoitukseksi”, kertoo Farmi Forestin toimitusjohtaja Sami Jerkku. Tuotannon siirtäminen Suomeen on Farmi Forestilta ennakkoluuloton siirto, sillä viime vuosina Virosta tuotujen metsäkuormainten tarjonta on kasvanut merkittävästi.


Agritek Oy:n toimitusjohtaja Tomi Niemi (vas) ja Farmi Forest Oy:n toimitusjohtaja Sami Jerkku.

Lisätiedot:
Toimitusjohtaja Sami Jerkku, Farmi Forest Oy, puh. 040 580 5707
Toimitusjohtaja Tomi Niemi, Agritek Oy, puh. 040 570 1815

Farmi Forest Oy on metsätraktoriliitännäisten puunkorjuun sekä biomassatuotantoteknologian pioneereja. Vuodesta 1962 Farmi Forest on kehittänyt innovatiivisia ratkaisuja metsänhoitoon vinsseistä kuormaimiin, metsäperävaunuihin sekä puunhaketus-koneisiin. Farmi Forestin liikevaihdosta 80 % muodostuu viennistä joka mantereelle sekä oman myyntiorganisaation että laajan maahantuojaverkoston kautta. Farmi Forest on osa Normet-konsernia.

Agritek Oy on Suomen suurimpia maatalouskonealan yrityksiä, joka tuo maahan traktoreita ja maailmanlaajuisesti tunnettuja maataloustyökoneita. Agritek Oy on osa SGN Group -konsernia. SGN Group Oy on 1933 perustettu vahva ja kehittyvä suomalainen kaupan alan perheyritys, jonka toimialoihin kuuluvat urheilu-, kodin ja vapaa-ajan tuotteet, maatalous, ympäristönhoito, teollisuuslaitteet sekä lumentekoon ja -hoitoon liittyvät laitteet. Vantaan Koivuhaassa sijaitsevan yhtiön liikevaihto on 150 miljoonaa € ja sen palveluksessa on noin 300 työntekijää. www.agritek.fiwww.sgn.fi