E-P:n Kone ja tarvike Agritekin jälleenmyyjäksi Pirkanmaalla

E-P:n Kone ja Tarvike laajentaa toimintaansa merkittävästi aloittamalla Case IH ja New Holland -traktoreiden sekä Agritekin työkoneiden myynnin Pirkanmaalla 1.12.2017 alkaen. Liike jatkaa entiseen tapaan New Holland -traktoreiden, puimureiden ja paalainten sekä työkoneiden myyntiä Seinäjoen eteläisellä alueella.

E-P:n Kone ja Tarvike on toiminut konekaupassa Seinäjoella menestyksekkäästi jo yli 30 vuotta. Nykyiset omistajat Seppo ja Timo Rajahalme perustivat isänsä Juho Rajahalmeen kanssa yrityksen Ford-traktoreiden myyntiä varten jo vuonna 1987. Konekauppaa hoidetaan nyt jo kolmannessa polvessa, sillä Timon poika Marko Rajahalme ottaa vastuulleen traktorimyynnin Pirkanmaalla ja Sepon poika Matias Rajahalme hoitaa Seinäjoella jälkimarkkinointia.

Pirkanmaan alueen myyntiä varten perustetaan liiketilat konekaupan keskittymäksi muodostuneeseen Pirkkalaan. Tilat tulevat sijaitsemaan Case IH ja New Holland -asiakkaille tutussa osoitteessa Turkkirata 30, jossa toimii tällä hetkellä Agritekin valtuuttama Huoltopalvelu Tienarin varaosamyymälä sekä huolto.

E-P:n Kone ja Tarvikkeen Seppo ja Timo Rajahalme suhtautuvat nyt tehtyyn ratkaisuun innostunein ja luottavaisin mielin: – Merkittävä myyntialueen laajennus ja uusi Case IH -edustus antavat vankan pohjan kehittää liiketoimintaamme ja kasvattaa myyntiämme. Kysymys on myös asiakkaan edusta, kun voimme entistä suuremmin voimavaroin parantaa palveluamme ja lisätä tarjontaamme varsinkin erikoiskoneissa. Isommalla alueella on mahdollista panostaa kalliimpien koneiden vaatimaan osaamiseen.

– Jälleenmyyjien myyntialueiden laajentamisella ja toimintojen keskittämillä vastaamme konekaupan ja maatalouden rakennemuutokseen, sanoo Agritek Oy:n toimitusjohtaja Tomi Niemi. Seinäjoen eteläinen puoli ja Pirkanmaa muodostavat nyt yhtenäisen alueen. Pirkanmaalla E-P:n Kone ja Tarvike voi tarjota pitkän osaamisensa ansiosta välittömästi poikkeuksellisen valmiin kokonaisuuden. Sekä uusissa koneissa että erityisesti käytetyissä saavutamme isommalla alueella selkeitä etuja myös asiakkaan näkökulmasta.

Lisätiedot:

Seppo Rajahalme, E-P:n Kone ja Tarvike, seppo.rajahalme@konejatarvike.fi, puh. 0400 366 252
Timo Rajahalme, E-P:n Kone ja Tarvike, timo.rajahalme@konejatarvike.fi, puh. 0400 260 047
Tomi Niemi, Agritek Oy, tomi.niemi@sgn.fi, puh. 040 570 1815

Agritek Oy on Suomen suurimpia maatalouskonealan yrityksiä, joka tuo maahan traktoreita ja maailmanlaajuisesti tunnettuja maataloustyökoneita. Agritek Oy on osa SGN Group -konsernia. SGN Group on 1933 perustettu kansainvälinen kaupan alalla toimiva perheyritys, joka tunnetaan vahvoista kansainvälisistä merkkituotteistaan. Sen toimialoihin kuuluvat maatalous, urheilu ja vapaa-aika, kodin tuotteet, teollisuuslaitteet sekä lumentekoon ja -hoitoon liittyvät laitteet. Vantaan Koivuhaassa sijaitsevan yhtiön liikevaihto on 200 milj. € ja sen palveluksessa on noin 300 työntekijää. www.agritek.fi, www.sgn.fi