Antti Nikkola myyntijohtajaksi Agritek Oy:n traktori- ja puimurikauppaan.

Antti Nikkola, 41, on nimitetty myyntijohtajaksi Agritek Oy:n traktori ja puimurikauppaan sekä kehittämään yhteistyötä kauppiasverkostomme kanssa.  Nikkola on opiskellut Helsingin yliopiston maatalousmetsätieteellisessä tiedekunnassa ja tehnyt aiemman työuransa maataloussektorilla. Hän on työskennellyt mm. A-rehulla myyntipäällikkönä, toiminut yli 10 vuotta maatalousyrittäjänä ja viimeisimpänä ollut Hankkija Oy:n palveluksessa konemyyntipäällikkönä. Antti aloittaa uudessa tehtävässään syyskuun aikana ja viimeistään 24.9. Antti raportoi Agritekin kaupalliselle johtajalle Mikko Marttilalle.

”Olemme sitoutuneet kehittämään Agritekin toimintoja pitkäjänteisesti ja voimakkaasti eteenpäin entistä asiakaslähtöisempään suuntaan. Uskomme, että Antin kokemus konemyynnin ja asiakassuhteiden kehittämisestä maataloustoimialalla sekä Antin innostava luonne ja yrittäjätausta auttavat meitä vauhdittamaan ja viemään eteenpäin niin konekauppaa kuin kauppiasyhteistyötä.” sanoo Mikko Marttila.

Antti lähtee myyntijohtajan tehtävään täynnä intoa: ”On hienoa päästä kehittämään yhteistyötä jälleenmyyjiemme kanssa ja viemään konekauppaa uusilla avauksilla sekä jälleenmyyjien että oman tiimin kanssa seuraavalle tasolle maatalousyrittäjien muuttuneet tarpeet ennakkoluulottomasti ymmärtäen. Agritekin vahva ja kattava huolto- ja varaosaverkosto sekä arvostetut ja pitkälle teknologisesti kehittyneet tuotemerkit New Holland ja Case IH luovat vahvan perustuksen toiminnallemme ja sen kehittämiseen. Myös Agritekin keskittyminen konekauppaan, täsmäviljelyratkaisuihin ja jälkimarkkinointiin luovat edellytyksen sille, että tulemme olemaan markkinoilla entistäkin vahvempi konekaupan toimija ja luotettava kumppani niin maatalousyrittäjille kuin kauppiaillemme.” sanoo Antti Nikkola.  

Toivotamme Antin tervetulleeksi Agritekille ja menestystä uuteen tehtävään.

Lisätietoja: Agritek Oy:n kaupallinen johtaja Mikko Marttila p. 0444977015 mikko.marttila@sgn.fi