Annon ja Susanna Vennon yhteistyökokoelma Myrtillus lanseerataan Habitare -messuilla 13.-17.9

Habitare-messuilla julkaistava Susanna Vennon kanssa yhteistyössä luotu Myrtillus-kokoelma on Annon ensimmäinen yhteistyökokoelma brändin uudelleenlanseerauksen jälkeen.

Habitare-messuilla 13.-17.9. julkaistava kokoelma tuo yhteen Annon ja sisustussuunnittelija Susanna Vennon. Vennon suunnittelema Myrtillus-kokoelma kertoo tarinaa pohjoisen kauneudesta ja luonnollisuudesta. Kokoelman materiaalit ovat kaikuja kesyttämättömästä maanläheisyydestä: sammaleen pehmeä sametti ja pesty pellava tuovat metsän tunnelman jopa kaupunkilaisasuntoon.

Myrtillus-kokoelma on Annon ja designlegendojen Artekin, Marimekon ja Iittalan kanssa työskennelleen Vennon toinen yhteistyöprojekti: Vennon vuonna 2014 Annolle suunnittelemasta Jalpaikka-matosta tuli nopeasti hittituote ja blogimaailman kestosuosikki. Uusi yhteistyökokoelma tuo suositun Jalpaikka-maton takaisin uudessa, syvemmässä värissä.

Inspiraatiota käsitöistä ja luonnosta

Myrtillus-kokoelma pohjautuu pohjoiseen perinteeseen ja suomalaiseen käsityöhistoriaan. “Olen erityisesti perinteisten käsitöiden vankka ihailija”, Vento kertoo. Malliston pieni villainen ryijymatto ilmentääkin käsityöperinnettä ja on muisto 1970-luvun paimentolaismatoista. Luonto, Vennon suuri inspiraation lähde, näkyy Hilla- ja Varpu-samettityynyjen väreissä ja Ruoko-pellavapussilakanasetin kuosissa.

“Susannan luonnonläheiset materiaalit ja pehmeät arvot istuvat täysin Annon visioon ja estetiikkaan”, sanoo Annon pääsuunnittelija Pia Lehtovuori. “Oli selvää, että Annon ensimmäinen yhteistyöprojekti toteutettaisiin juuri Susannan kanssa.” Myrtillus-kokoelman tuotteet täydentävät Annon uutta mallistoa, joka nähdään ensi kertaa Habitare-messuilla. Kodintekstiileihin ja sisustustuotteisiin keskittyvä Anno-mallisto lupaa tarjota perusteet pehmeään elämään.

Anno Collectionin uusi mallisto Habitaressa ja verkkokaupassa

Habitare-messuilla nähtävä uusi mallisto on Annon ensimmäinen sen uuden omistajuuden alla. Luonnonmukaisuudesta ja pehmeistä materiaaleista inspiraationsa ammentavan kokoelman helmiä ovat Annon rakastetut klassikot: villamatot, pellavalakanat ja sisustustuotteet. Uusi kokoelma on ostettavissa Annon verkkokaupasta osoitteesta www.annocollection.com 13.9. alkaen.

Lisätietoja, kuvauslainat, valokuvat ja muu lehdistömateriaali:

info@annocollection.com