Agritek Oy uudistaa myyntiverkostoaan Lounais-Suomessa

Traktoreiden, leikkuupuimureiden ja maatalouskoneiden maahantuoja Agritek Oy uudistaa myyntiverkostoaan Lounais-Suomessa. Järjestelyillä selkeytetään alueen traktori- ja työkonemyyntiä sekä tehostetaan varaosa- ja huoltopalveluja.

– Toimintojen keskittämisellä reagoimme maatalouden rakennemuutokseen, sanoo Agritek Oy:n toimitusjohtaja Tomi Niemi. Yhdistämällä voimavaroja liikkeiden kesken pystymme parantamaan palveluamme paitsi myynnissä myös huolto- ja varaosapalveluissa. Niiden merkitys koneen elinkaaren kannalta on olennainen tilakoon ja koneiden tuntimäärien kasvaessa, Niemi jatkaa.

Case IH -myynti Turussa RL-Traktorikoneelle

Case IH -traktori ja -varaosamyynti siirtyvät Turussa 8.2.2016 alkaen RL-Traktorikoneelle, joka vastaa jatkossa Agritekin koko konevalikoiman myynnistä sekä varaosa- ja huoltopalveluista Turun seudulla. RL-Traktorikone on toiminut konekaupan alalla menestyksekkäästi jo yli 20 vuotta, ja sen toimipiste sijaitsee Orikedon alueella. Liike edustaa edelleen New Holland -traktoreita, Kverneland- ja Joskin- työkoneita, Husqvarnan metsä- ja puutarhakoneita sekä muita maatalouskoneita.

RL-Traktorikoneen omistaja Juha Lindvall on uuteen edustukseen tyytyväinen:

– Case IH antaa meille hyvät mahdollisuudet kasvattaa myyntiä ja kehittää toimintaamme sekä konekaupassa että jälkimarkkinoinnissa. Kysymys on myös asiakkaan edusta, kun Agritekin kaikkien koneiden myynti- ja varaosapalvelut saa nyt yhdestä osoitteesta.

Loimaalla Case IH -myynti Loimitraktorille ja Loimihuollolle Agritekin kaikkien merkkien varaosamyynti sekä huolto

Loimaan, Huittisten ja Forssan alueella jo pitkään New Holland -traktoreita, puimureita ja Agritekin työkoneita edustanut Loimitraktori aloittaa myös Case IH -konemyynnin 8.2.2016 alkaen. Järjestelyn myötä Loimitraktori luopuu varaosakaupasta ja keskittyy pelkästään konemyyntiin Agritekin laajan valikoiman turvin. Loimihuolto puolestaan vastaa 1.3.2016 alkaen kaikkien Agritekin maahantuomien koneiden varaosa- ja huoltopalveluista samalla alueella.

Loimitraktori ja Loimihuolto toimivat toistaiseksi vielä nykyisissä toimitiloissa, mutta molemmat muuttavat uusiin yhteisiin tiloihin jo maaliskuun alussa – sopivasti ennen kevätsesonkia.

Loimitraktorin Timo Hulmi ja Loimihuollon Janne Mäkelä ovat tilanteeseen tyytyväisiä:

– Tehtyjen järjestelyjen myötä voimme molemmat keskittyä omiin vahvuuksiimme, ja uusien tilojen myötä palvelukyky varmasti paranee kaikilla osa-alueilla. Kysymys on asiakkaan edusta myös voimavarojen kasvaessa.

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Juha Lindvall, RL-Traktorikone Oy, lindvall (at) rltraktori.inet.fi, puh. 0400 523 493
Toimitusjohtaja Timo Hulmi, Loimitraktori Oy, timo.hulmi (at) loimitraktori.fi, puh. 0400 126 869
Toimitusjohtaja Janne Mäkelä, Loimihuolto Oy, janne.makela (at) loimihuolto.com, puh. 0400 926 170
Markkinointijohtaja Antti Anttila, Agritek Oy, antti.anttila (at) sgn.fi, puh. 040 552 7045

Agritek Oy on Suomen suurimpia maatalouskonealan yrityksiä, joka tuo maahan traktoreita ja maailmanlaajuisesti tunnettuja maataloustyökoneita. Agritek Oy on osa SGN Group -konsernia. SGN Group on 1933 perustettu kansainvälinen kaupan alalla toimiva perheyritys, joka tunnetaan vahvoista kansainvälisistä merkkituotteistaan. Sen toimialoihin kuuluvat maatalous, vapaa-ajan tuotteet, ympäristönhoito ja teollisuuslaitteet. Vantaan Koivuhaassa sijaitsevan yhtiön liikevaihto on 154 milj. € ja sen palveluksessa on 190 työntekijää. www.agritek.fiwww.sgn.fi