Accessilta kilpailukykyiset mönkijamallit kaudelle 2019

Hyöty- ja vapaa-ajankäyttöön sopivat Access-mönkijät ovat luotettavia, käsiteltävyydeltään ensiluokkaisia, muotoilultaan nykyaikaisia ja niillä on erinomainen suorituskyky. Access-mönkijät ovat pärjänneet eri vertailuissa erinomaisesti. Accessilta tulee kaudelle 2019 kaikkiaan viisi uutta mallia. Vuoden 2019 Access-mönkijämallisto on hinta-laatusuhteeltaan erittäin kilpailukykyinen Suomen markkinoille.
Access-mönkijät löytyvät MP 19 Moottoripyörämessuilla osastolta 6k50.

Access Motor on yksi Taiwanin johtavista mönkijävalmistajista, joka on kehittää ja valmistaa korkealaatuisia mönkijöitä hyöty- ja vapaa-ajan käyttöön koko maailman kattaville markkinoille. Access Motor Companylla on oma tutkimus- ja kehitystiimi, joka suunnittelee ja kehittää aktiivisesti uusia malleja, moottoreita ja uutta tekniikkaa. Jokainen uusi malli käy läpi useiden kuukausien kestävän testin tosielämän olosuhteissa, joten markkinoille tuotavien laitteiden laatu on todella korkea.

Adventure 400 T3b -traktorimönkijä

Uudet Adventure 400 T3b -traktorimönkijät ovat saaneet hyvän vastaanoton Suomessa. Sen hinta-laatusuhde on parasta mahdollista Suomen markkinoilla.

Adventure 600 EFI EPS T3b -traktorimönkijä

Tehoa ja lisävarusteita arvostavalle asiakkaalle Access tarjoaa Adventure 600 EFI EPS -traktorimönkijän. Tämä tehokas mönkijä soveltuu erinomaisesti työkäyttöön ja vapaa-aikaan. Vakiovarusteina ovat ohjaustehostin, vinssi, vetokoukku, vetokoukun pistoke ja kahvasuojat.

Adventure 800 LT EFI EPS T3b -traktorimönkijä

Malliston huipulla on todellinen voimapesä pitkärunkoinen Adventure 800 LT EFI EPS T3b.

Lastenmalli Enduro 110 MINISPORT ja crossimönkkäri Enduro 400 T3b

Mallistosta löytyy myös lasten mönkkäri, Enduro 110 MINISPORT sekä nuoruuden intoa puhkuva Crossipeli Enduro 400 T3b.

Kuva: Lataa kuva TÄSTÄ

Lisätietoja: Tekniikka: Eero Kantola, puh. 050 434 6082, eero.kantola@sgn.fi, myynti: Lasse Hytönen,
puh. 050 523 5533, Sumeko Oy, www.accessmotor.fi

Sumeko Oy on vuonna 1963 perustettu vapaa-ajan koneiden edustaja Suomessa ja Venäjällä. Sen tuotemerkkejä ovat Kawasaki-moottoripyörät, -vesiskootterit ja -mönkijät, Arctic Cat -moottorikelkat ja -mönkijät, Access-mönkijät sekä Tohatsu-perämoottorit. Sumeko Oy kuuluu SGN Groupiin, joka on vuonna 1933 perustettu vahva ja kehittyvä suomalainen kaupan alan perheyritys, jonka toimialoihin kuuluvat motor sports, urheilu ja vapaa-aika, kuluttajatuotteet, maatalous- ja konekauppa sekä teollisuuslaitteet. Yhtiöön kuuluvat Agritek Oy, All Right Europe Oy, Anno Collection Oy, Hobby Hall Oy, Kessu Oy, S.G. Nieminen Oy, SGN Agricenter Oy, Price Club Oy, SGN Sportia Oy, Sportringen AB, SGN Tekniikka Oy, Sumeko Oy, OOO Sumeko, Team Sportia Ab ja Truebell Finland Oy. SGN Groupin liikevaihto on noin 170 milj. € ja sen palveluksessa on noin 300 työntekijää. Konsernin pääkonttori sijaitsee Vantaalla.www.sumeko.fi