SGN Sportian toimitusjohtaja vaihtuu vuoden vaihteessa

Julkaistu 18.11.2015

Vasemmalta: Stefan Nieminen, Veli-Pekka Erkkilä

KTM Stefan Nieminen, 29, on nimitetty SGN Sportia Oy:n toimitusjohtajaksi 1.1.2016 alkaen. Stefan on toiminut SGN Sportia Oy:n varatoimitusjohtajana toukokuusta 2015 alkaen. Sitä ennen hän on työskennellyt viisi vuotta OOO Sumekolla Pietarissa maajohtajan tehtävässä, vastaten ostotoiminnasta sekä kauppiasverkoston kehittämisestä. OOO Sumekolla on n. 220 jälleenmyyjää kattaen koko Venäjän. Stefan vastaa Suomen SGN Sportia Oy:n sekä Sportian Lahden liikkeen liiketoiminnoista ja kehittämisestä.

Stefan Nieminen on SGN Group Oy:n omistajasuvun kolmannen polven edustaja. – Jatkan yhtiömme kansainvälistymisstrategian toteutumista, ja uskon voivani tuoda uusia näkökulmia kauppiasvetoisen liiketoiminnan kehittämiseen sekä digitalisaation eteenpäin viemiseen. Sportia-, Ruotsin Team Sportia- sekä Elmo-ketjujen toimintojen yhdistäminen ja ketjujen välisen ostotoiminnan harmonisointi on erittäin tärkeä tehtävä. Minulle on ensiarvoisen tärkeää myös henkilöstömme motivaatio ja työssä viihtyminen, Stefan Nieminen kertoo.

Nykyinen SGN Sportian toimitusjohtaja Veli-Pekka Erkkilä on kutsuttu SGN Sportian hallituksen jäseneksi 1.1.2016 alkaen. Hän siirtyy eläkkeelle 1.4.2016, mutta senkin jälkeen hän toimii SGN Sportian tukena erilaisissa projektitehtävissä. Erkkilä on toiminut SGN Sportian toimitusjohtajana 9 ½ vuotta. – Asettamani tavoitteet ovat nyt toteutuneet, kun Team Sportia- ja Elmo-ketjut ovat nyt saman katon alla, joten on hyvä hetki tehdä vaihdos, toteaa Veli-Pekka Erkkilä.

Yhteystiedot:
Stefan Nieminen, SGN Sportia Oy, puh. 040 560 4920, stefan.nieminen@sgn.fi
Veli-Pekka Erkkilä, SGN Sportia Oy, puh. 040 587 4822, veli-pekka.erkkila@sgn.fi


SGN Group Oy on vuonna 1933 perustettu vahva ja kehittyvä kansainvälinen kaupan alan perheyritys, jonka toimialoihin kuuluvat urheilu, kodin ja vapaa-ajan tuotteet, maatalous, ympäristönhoito, teollisuuslaitteet sekä lumentekoon ja -hoitoon liittyvät laitteet. Konsernilla on merkittävää liiketoimintaa myös Venäjällä ja Ruotsissa. Yhtiöön kuuluvat Agritek Oy, Kessu Oy, S.G. Nieminen Oy, SGN Sportia Oy, Team Sportia Ab, Sportringen Ab, SGN Tekniikka Oy, SSF Spraying Systems Finland Oy, Sumeko Oy ja Truebell Finland Oy. SGN Groupin liikevaihto on Suomessa 154 milj. € ja sen palveluksessa on 190 työntekijää. Konsernin pääkonttori sijaitsee Vantaalla.

SGN Group -konserniin kuuluva SGN Sportia Oy on markkinointi- ja yhteisosto-organisaatio, joka palvelee Suomen Sportia-kauppiaita ja kehittää ketjun toimintaa.
Sportia on vuonna 1979 perustettu valtakunnallinen urheiluliikeketju, johon kuuluu yli 50 yrittäjävetoista myymälää eri puolella Suomea sekä verkkokauppa. www.sportia.fi

Elmo Sport on SGN Sportia Oy:n omistama urheiluvälineliikeketju, joka on perustettu 1992. Ketjuun kuuluu 15 liikettä, eteläisin Tammisaaressa ja pohjoisin Sodankylässä.

Ruotsalainen Team Sportia Ab on markkinointi- ja yhteisosto-organisaatio, joka palvelee Ruotsin Team Sportia ketjun kauppiaita ja kehittää ketjun toimintaa.
Team Sportia on yksi Ruotsin johtavista urheilukauppaketjuista, johon kuuluu 105 myymälää. Team Sportia -liikkeet ovat yrittäjävetoisia. www.teamsportia.se


Uutisarkisto

2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013