SGN Group ostaa All Right Europen tukkuliiketoiminnan Arwidsonilta

SGN Group ostaa All Right Europen tukkuliiketoiminnot Arwidsonilta

Julkaistu 30.09.2016

Suomalainen perheyritys SGN Group Oy on 15.9.2016 ostanut vapaa-ajan laitteiden varaosa- ja tarvikekaupassa toimivan All Right Europe Oy:n tukkuliiketoiminnan Oy Arwidson AB:lta. Tämä kauppa ke-hittää ja laajentaa SGN Groupin 50 vuotta sitten aloitettua vapaa-ajan laitteiden liiketoimintaa.

Liiketoimintakaupassa SGN Groupille siirtyvät All Right Europe -nimi, avainhenkilöt sekä All Rightin omistamat tuotemerkit M-Racing, MP-Asu, Dice ja Protune. All Right Europe tulee jatkossakin toimimaan omana liiketoi-mintayksikkönä Arwidsonin jatkaessa myymälätoimintaa ja keskittyessä logistiikkapalveluiden tarjoamiseen.

“Tulevan kaupan myötä All Right Europe vahvistaa entisestään asemaansa tavarantoimittajana ja tulee lisää-mään toivottua kilpailua alalle. On mukava huomata, että haastavasta suhdanteesta huolimatta SGN Group haluaa laajentaa tarjontaansa ja kehittyä yhä vahvemmaksi toimijaksi vapaa-ajan markkinoilla. Tiedän, että pystymme uuden omistajan myötä parantamaan laadukasta palveluamme ja tuomaan uusia kiinnostavia tuot-teita markkinoille,” toteaa All Right Europen toimitusjohtaja Olli Kuusela.

”Sumeko Oy on toiminut vapaa-ajan alalla jo yli 50 vuotta, tunnetuimpana merkkinään Kawasaki. Tuleva kauppa vahvistaa tätä ydinliiketoimintaamme entisestään. All Rightin ja Sumekon toiminnoilla on selkeä yh-teensopivuus, joten kauppa luo mahdollisuuden kasvuun ja kehitykseen tulevaisuudessa”, sanoo SGN Groupin toimitusjohtaja Sam Nieminen.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Sam Nieminen, SGN Group, puh. 040 552 7040, sam.nieminen@sgn.fi
Toimitusjohtaja Olli Kuusela, All Right Europe Oy, puh. 040 554 0488, olli.kuusela@allright.eu

SGN Group on 1933 perustettu vahva ja kehittyvä suomalainen kaupan alan perheyritys, joka tunnetaan vah-voista kansainvälisistä merkkituotteista. Merkittävä osa konsernin liiketoiminnoista on Ruotsissa ja Venäjällä. Toimialoihin kuuluvat urheilu ja vapaa-aika, kodin tuotteet, maatalous, ympäristönhoito, teollisuuslaitteet sekä lumenkäsittely. Yhtiöön kuuluvat Agritek Oy, All Right Europe Oy, Kessu Oy, S.G.Nieminen Oy, SGN Agri-center Oy, SGN Sportia Oy, SGN Sportecom Oy, Sportia Lahti Oy, Sportringen AB, SGN Tekniikka Oy, SSF Spraying Systems Finland Oy, Sumeko Oy, Team Sportia AB, Truebell Finland Oy ja OOO Sumeko. SGN Groupin liikevaihto on 152 milj. € ja sen palveluksessa on noin 200 työntekijää. Konsernin pääkonttori sijaitsee Vantaan Koivuhaassa. www.sgn.fi

1986 perustettu All Right Europe Oy on tunnettu ja vahva toimija moottoripyörä-, moottorikelkka-, mopo- ja ATV-varuste- ja varaosamarkkinoilla. Liiketoimintaa on Pohjoismaissa, Venäjällä ja Baltiassa. All Right Europe edustaa alan johtavia tuotemerkkejä sekä kehittää ja tuottaa itse pohjoismaisille markkinoille suunnattuja ajovarusteita M-Racing- ja MP-Asu-brändien alla. Tarvikkeita ja varaosia tuotetaan ATV- ja kelk-kamarkkinoille Dice- ja Protune-tuotemerkeillä. Lisäksi All Right on kehittänyt alan edistyksellisimmän rekiste-rinumeroon perustuvan varaosaselaimen Motomanual- ja extranet-järjestelmän, jolla helpotetaan jälleenmyy-jän arkea. www.allright.eu


Uutisarkisto

2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013