SGN Agricenter laajentaa toimintaansa Kouvolaan

SGN Agricenter laajentaa toimintaansa Kouvolaan

Julkaistu 04.02.2014

SGN Agricenter on avannut helmikuun alussa Kouvolaan maatalouskoneiden vähittäismyyntipisteen. Kouvolan toimipiste on osa Agritekin vähittäismyyntiketjua, joka toimii ennestään Tampereella ja Jyväskylässä. Konemyynnin lisäksi Agricenter Kouvola tarjoaa kattavat varaosapalvelut. Ensimmäisessä vaiheessa tuotevalikoimaan kuuluvat New Holland -koneet ja -varaosat, ja tulevaisuudessa tarjonta laajenee Case IH -, Kverneland – ja Joskin-tuotteisiin.

Liiketoiminta siirtyy Agricenterille Lappeenrannan ja Kouvolan entiseltä jälleenmyyjältä Kone-Sunilta 29.1.2014 tehdyn liiketoimintakaupan seurauksena. Toiminta jatkuu tutuissa tiloissa ja samalla henkilökunnalla Korjalankatu 3:ssa. Liiketoimintakauppaan ei kuulu Kone-Sunin Lappeenrannan toimipiste, joka jatkaa New Holland -varaosapisteenä, mutta Lappeenrannan uusien koneiden myynti hoidetaan Kouvolan Agricenteristä käsin.

Agricenter Kouvolan valikoimaan liitetään myöhemmin keväällä Case IH – ja Kverneland-tuotteet, jolloin Agritekin ja Agri-Hakan yhteistyö päättyy.

Koneiden huoltopalvelut hoidetaan myös tulevaisuudessa kokeneiden ja osaavien sopimushuoltajien kautta.

Koneet ja varaosat yhden katon alta

– Haluamme maahantuojana tarjota asiakkaillemme laadukkaan toimipisteen, josta asiakas saa yhdestä osoitteesta Agritek Oy:n parhaat tuotteet ja varaosat, kertoo Agritek Oy:n toimitusjohtaja Tomi Niemi.

Agricenterin asiakaskunta koostuu ammattiviljelijöistä, urakoitsijoista, kiinteistöhuoltoyrittäjistä ja metsänomistajista, mutta myös kiinteistönomistajista ja puutarha-alan harrastajista, jotka haluavat panostaa ammattitason laitteisiin.

Agritekin myyntiverkosto

32 myymälää kattavan jälleenmyyjäverkoston kautta toimiva Agritek Oy on Suomen toiseksi suurin traktorimyyjä ja maahantuojista traktorimyynnin osalta suurin. Verkosto perustuu myös jatkossa ensisijaisesti yksityisiin jälleenmyyjiin ja sopimushuoltajiin.

Kaikkien Agricenterien toiminnasta vastaa jatkossa Harri Lindström, joka aloitti 13.1.2014 Tampereen toimipisteen vetäjänä.

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Tomi Niemi, Agritek Oy, puh. 040 570 1815
Markkinointijohtaja Antti Anttila, Agritek Oy, puh. 040 55 27 045

Agritek Oy on Suomen suurimpia maatalouskonealan yrityksiä, joka tuo maahan traktoreiden lisäksi maailmanlaajuisesti tunnettuja maataloustyökoneita. Agritek Oy kuuluu SGN Group -konserniin, johon kuuluvat lisäksi S.G. Nieminen Oy, Sumeko Oy, SGN Motors Oy, SGN Sportia Oy, SGN Tekniikka Oy, Truebell Finland Oy ja Kessu Oy. SGN Group on kaupan alalla toimiva perheyritys, joka tunnetaan vahvoista kansainvälisistä merkkituotteista. Sen toimialoihin kuuluvat maatalous, vapaa-ajan tuotteet, ympäristönhoito ja teollisuuslaitteet. Vantaan Koivuhaassa sijaitsevan yhtiön liikevaihto on 195 milj. €. Konsernin palveluksessa on 180 työntekijää.


Uutisarkisto

2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013