Seinäjoen alueen Case IH -edustus siirtyy Seinäjoen Konerenkaalle

Kuvassa: Jukka Holappa, Antti Paavola ja Isto Kumpu-Huhtala.

Julkaistu 22.08.2014

Case IH -maatalouskoneiden Seinäjoen alueen edustus siirtyy Traktorimyynti Terho Luomalta Seinäjoen Konerenkaalle 1.9.2014 alkaen.

Edustuksen siirto on jatkoa Agritek Oy:n maahantuomien maatalouskoneiden myyntiverkostossa Pohjanmaan alueella tehtyihin muutoksiin. Kaikkien Agritekin konemerkkien edustuksen hoitaa Kokkolassa tulevaisuudessa INTER-Tractor Oy. Seinäjoen Konerengas puolestaan keskittää toimintansa Seinäjoelle, jossa sillä on syyskuun alusta alkaen osoitteessa Hautomonkatu 14 kaikkien Agritekin konemerkkien myynti, huolto ja varaosapalvelut.

Case IH -traktorien, -paalainten ja -puimurien myynnistä Seinäjoen Konerenkaalla vastaa Isto Kumpu-Huhtala ja New Holland -koneiden myynnistä Jukka Holappa. Sekä Kumpu-Huhtala että Holappa hoitavat yhdessä Antti Paavolan kanssa Seinäjoen Konerenkaan laajan työkonevalikoiman myyntiä.

Seinäjoen Konerenkaan toimitusjohtaja Antti Paavola on tyytyväinen ratkaisuun:
– Toimintojemme keskittäminen yhteen pisteeseen Seinäjoelle on sekä asiakkaidemme että yrityksen etu. Haemme Case IH -edustuksella huomattavaa lisämyyntiä, ja tavoitteemme on vahvistaa merkittävästi asemaamme myyntialueellamme.

– Merkkien yhdistäminen ja myynnin sekä jälkimarkkinoinnin keskittäminen saman katon alle antavat kauppiaalle mahdollisuuden vahvistaa toimintaansa ja tuottaa kilpailukykyisiä palveluita asiakkaillemme, sanoo Agritek Oy:n toimitusjohtaja Tomi Niemi.

Lisätiedot:
Toimitusjohtaja Antti Paavola, Seinäjoen Konerengas Oy, puh. 0400 365 224
Toimitusjohtaja Tomi Niemi, Agritek Oy, puh. 040 570 1815

Yhteystiedot:
Seinäjoen Konerengas Oy
Hautomonkatu 14
60100 SEINÄJOKI
Puh. (06) 421 7450

Seinäjoen Konerengas Oy on vuonna 1986 perustettu maatalouskoneiden ja traktoreiden sekä niiden varaosien ja tarvikkeiden vähittäismyyjä ja huoltoliike. Yritys on toiminut alusta alkaen Agritek Oy:n jälleenmyyjänä. Maatalouskoneiden lisäksi Konerenkaalla on kattava valikoima puutarha- ja metsänhoitokoneita sekä työkaluja harraste- ja ammattikäyttöön.
www.seinajoenkonerengas.fi

Agritek Oy on Suomen suurimpia maatalouskonealan yrityksiä, joka tuo maahan traktoreiden lisäksi maailmanlaajuisesti tunnettuja maataloustyökoneita. Agritek Oy kuuluu SGN Group -konserniin, johon kuuluvat lisäksi S.G. Nieminen Oy, Sumeko Oy, SGN Motors Oy, SGN Sportia Oy, SGN Tekniikka Oy, Truebell Finland Oy ja Kessu Oy. SGN Group on 1933 perustettu kaupan alalla toimiva perheyritys, joka tunnetaan vahvoista kansainvälisistä merkkituotteista. Sen toimialoihin kuuluvat maatalous, vapaa-ajan tuotteet, ympäristönhoito ja teollisuuslaitteet. Vantaan Koivuhaassa sijaitsevan yhtiön liikevaihto on 176 milj. €. Konsernin
palveluksessa on 206 työntekijää.
www.agritek.fi; www.sgn.fi


Uutisarkisto

2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013