All Right Europe Oy:n uutuudet vuodelle 2018

All Right Europe Oy:n uutuudet vuodelle 2018

Julkaistu 01.02.2018

HJC-kypärät

Tuoreen julkistuksen mukaan HJC ja Andrea Iannone aloittavat yhteistyön MotoGP-sarjassa. Andrea Iannone ajaa HJC:n kypärällä MotoGP-kaudet 2018 ja 2019. Lempinimellä ”the Maniac” tunnettu italialainen on karismaattinen kuljettaja ja tunnettu villistä ajotyylistään. Hän ajaa nyt toista kautta tehdas SUZUKI ECSTAR tiimissä oltuaan aiemmin tehdas DUCATILLA. Odotukset sijoitusten suhteen ovat ehdottomasti palkintokorokkeella.

Iannone ja HJC:n R&D tiimi ovat työskennelleet projektin parissa ahkerasti ja radoilla tullaan näkemään täysin uusi RPHA 11 kypärään pohjautuva kypärä, jonka ominaisuudet on viilattu tuulitunnelissa. Italialainen design-tiimi tulee luomaan aggressiiviset grafiikat, johon Iannone #29 ja fanit voivat olla varmasti tyytyväisiä.

HJC-uutuus RPHA 90 avattava kypärä esillä MP 18 moottoripyörämessuilla All Rightin osastolla. RPHA 90 on täysin uudistunut avattava kypärä, joka on monipuolisesti varusteltu ja miellyttävä pitkilläkin matkoilla.

  • Laadukas kuori on P.I.M. PLUS-materiaalia, joka yhdistelmä hiilikuitua ja komposiitti-materiaaleja, jotka tekevät siitä vahvan ja vaimentavan sekä kevyen.
  • Tarkka muotoilu ja tuulitunnelissa testattu aerodynamiikka takaavat ajovakauden kovissakin nopeuksissa ja äänitaso on miellyttävä. Ilmastoinnit kypärän laella, spoilerissa ja leukasuojan alueella ovat suljettavissa.
  • Sisustan tarkkasuunnittelu vaimentaa myös ääntä ja tilaa on varattu myös silmälaseille.
  • Heijastimet kypärän etu- ja takapuolella parantavat kuljettajan näkyvyyttä.
  • Sisäänrakennettu portaaton aurinkovisiiri sekä lukittava visiiri, jonka mukana toimitetaan huurtumaton skipfog-kalvo.
  • Metallinen Micro Buckle-lukitus.

Koot: XXS-XXL
Suositushinnat: yksiväriset 489 EUR, moniväriset 539 EUR

HJC-kypärät ovat koeajossa MP 18 moottoripyörämessuilla. Messukeskukseen rakennetulla 600 metrisellä radalla on mahdollisuus koeajaa ja vertailla kauden 2018 menopelejä. HJC on mukana koeajoissa ja tarjoaa kuskeille laajan kattauksen 2018-kypäriä koeajettavaksi.

JETPILOT

Jetpilot-uutuudet esilllä MP 18 moottoripyörämessuilla

All Right ja Jetpilot ovat aloittaneet yhteistyön ja brändin tuotteiden jakelu siirtyy All Right Europe Oy:lle kaudesta 2018 eteenpäin. Messuilla tullaan näkemään runsaasti kauden 2018 uutuuksia, joita on tarjolla valtuutetuilla kauppiailla maaliskuusta alkaen.

JETPILOT on australialainen vesiurheiluun erikoistunut vapaa-ajan brändi, joka tunnetaan laadukkaista tuotteistaan ympäri maailman. Tuotevalikoimaan kuuluvat vesijetti ja wakeboard-varusteet, esim. liivit ja märkäpuvut.

 

 

FLY RACING

Amerikkalainen Fly Racing on vapaa-ajan brändi, joka valmistaa mm. moottoripyörä ja -kelkka sekä motocross-varusteita. Tämän hetken SX-tähdistä varusteisiin luottavat mm. Weston Peick ja Blake Baggett.

Mallisto laajenee kaudelle 2018 ja osastoltamme löytyy laaja valikoima kauden tuotteita mm. F2 Carbon Rewire -kypärä ja Kinetic Era -ajovarustesetti.

M-Racing-uutuudet kesäkaudelle 2018

Tourer-puku

Vedenpitävä touring-henkinen ajopuku, jonka tekniset yksityiskohdat ovat toimivat ja  . CE-hyväksytyt Beetle olka-, kyynär- ja polvisuojat (EN1621-1:2012, Level 2) ja Beetle-selkäsuoja (EN1621-2:2014, Level 1)

Suomalainen mitoitus. Takissa 2 väritystä, koot 48/S – 64/6XL. Ovh 379€. Housut 48/S – 56/2XL ja D-mitoitus 48/S – 62/5XL. Ovh 299€.

Dare Softshell Hoody

Softshell-takki sekä ajoon että vapaa-aikaan. Päällismateriaali tuulenpitävää Softshell-kangasta ja olkapäissä ja takahelmassa vahvikekangasta. Helmassa ja hupussa nyörikiristys. Verkkovuori. CE-hyväksytyt suojat (EN1621-1:2012, Level 1) olka- ja kyynärpäissä. Selässä foam-suoja, jonka tilalle voit ostaa CE-hyväksytyn Beetle-selkäsuojan (MRB71M)

Suomalainen mitoitus. Takissa 2 väritystä, Graphic: koot 46/XS – 56/2XL, Ovh 179€. Harmaa: koot 48/S – 58/3XL, Ovh 159€.

Kevlar-jeans

Ajofarkut denim-kangasta, jonka paino on 380gr. Laajat alueet polvista ja takamuksesta on vuorattu DuPontin Kevlar®-kankaalla, jonka paino on 200gr. CE-hyväksytyt (EN1621-1:2012, Level 1) tarralliset polvisuojat, jotka ovat helppo säätää oikeille kohdille. Irrotettavat lantiosuojapussit, joihin käy lantiosuoja YF631

Koot 46/XS – 58/3XL, Ovh 119€

Fume-hanskat

Tekstiilihanska, jonka päällismateriaalina on kestävää SoftShell-materiaalia. Hengittävä, veden- ja tuulenpitävä kalvo. Hardshell-rystyssuojat ovat piilossa päälliskankaan alla. Kämmenpuoli vuohennahkaa ja mokkapintaista mikrokangasta. Tarrakiristys ranteessa sekä varressa. Rystyspuolella 70gr Thinsulate-vanu. Kaikki materiaalit ovat CE-hyväksyttyjä.

2 väritystä, musta-harmaa ja musta-keltainen, 6-13, Ovh 79€.

Nämä All Right Europen uutuustuotteet esillä MP-näyttelyssä osastolla osastolla 6K2.

Jälleenmyynti: katso jälleenmyyjät sivustolta www.allright.eu

All Right Europe Oy kuuluu SGN Groupiin, joka on 1933 perustettu vahva ja kehittyvä suomalainen kaupan alan perheyritys, joka tunnetaan vahvoista kansainvälisistä merkkituotteista. Konsernilla on merkittävää liiketoimintaa myös Venäjällä ja Ruotsissa. Toimialoihin kuuluvat urheilu ja vapaa-aika, kodin tuotteet, maatalous, teollisuuslaitteet sekä lumentekoon ja -hoitoon liittyvät laitteet. Yhtiöön kuuluvat lisäksi Agritek Oy, Anno Collection Oy, Hobby Hall Oy, Kessu Oy, S.G. Nieminen Oy, SGN Agricenter Oy, SGN Sportia Oy, Sportringen AB, SGN Tekniikka Oy, Sumeko Oy, OOO Sumeko, Team Sportia Ab ja Truebell Finland Oy. SGN Groupin liikevaihto on noin 170 milj. € ja sen palveluksessa on noin 320 työntekijää. Konsernin pääkonttori sijaitsee Vantaalla. www.sgn.fi


Uutisarkisto

2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013