Petronas Syntium Moto -jälleenmyyjäverkosto kasvaa

Petronas Syntium Moto

Julkaistu 24.04.2014

SGN Group toi vuosi sitten Suomen markkinoille Petronaksen valmistaman Syntium Moto -voiteluaineperheen. Tänä keväänä tuotteita myy jo 20 jälleenmyyjää kautta maan.

Syntium Moto -sarjaan kuuluvat voiteluaineet 2- ja 4-tahtisille moottoreille sekä kaikki kaksipyöräisten hoitoon ja huoltoon tarvittavat aineet kuten ketjurasvat, iskunvaimenninöljyt, yleisvoiteluaineet, monitoimiöljyt ja jarrunesteet.

Syntium Moto -voiteluaineet on kehitetty edistyneimmällä mahdollisella teknologialla. Ne tehostavat jarrujen ja vaihteiston suorituskykyä ja varmistavat moottorikomponenttien puhtauden kaikissa ajo-olosuhteissa. Syntium Moto sai kilpailijoistaan ensimmäisenä API/SM -laatuluokituksen. Petronas Syntium Moto -tuotteita myy jo 20 jälleenmyyjää kautta maan.

RR- ja offroad-ajossa hyväksi havaittu

Syntium Moto -perheestä löytyy sopivat tuotteet kaikille kaksipyöräisille mopoista ja skoottereista matka- ja katupyöriin. Myös moottoriurheilun harrastajat ja ammattilaiset luottavat Syntium Motoon, joka palvelee monipuolisilla voiteluaineillaan niin offroad-, motocross-, enduro-, kuin RR-pyöriäkin.

Nuorten RR-kuskien One Racing -tallin kippari Ville Nurmi on käyttänyt tallin Supersport-, Superbike ja Mini-GP-kalustossa Syntium Moton tuotteita kolmisen vuotta.

– Pyörät toimivat ja pysyvät näillä tuotteilla kunnossa. Olen tyytyväisempi Syntium Motoon kuin aikaisempaan merkkiimme, Nurmi kertoo.
Moottoripyörien huoltopalveluja Järvenpäässä tarjoava yrittäjä Harri Piensalmi on käyttänyt Syntium Moto -tuotteita viime syksystä.
– Hyvin ovat toimineet, etenkin offroad-ajossa, Piensalmi kiittelee.

Petronaksella juhlavuosi

Voiteluaineisiin keskittynyt Petronas Lubricants International on malesialainen, tänä vuonna 30 vuotta täyttävän Petronas-öljy-yhtiön voiteluaineisiin keskittynyt osasto. Yhtiö tuottaa ja jakelee polttomoottoreihin tarkoitettuja korkealuokkaisia voiteluaineita ja nesteitä yli 20 maahan.

Jälleenmyyjät: katso www.petronas.fi

Lisätiedot: Kai Suokko, Sumeko Oy, puh. 040 5910 736, kai.suokko@sgn.fi

SGN Group Oy on 1933 perustettu kaupan alan perheyritys, joka tunnetaan vahvoista kansainvälisistä merkkituotteista, kuten Kawasaki, Vespa, Aprilia, Tohatsu, Arctic Cat, New Holland ja Case IH. Merkittävä osa konsernin liiketoiminnasta on Venäjällä. Sen toimialoihin kuuluvat urheilu- ja vapaa-ajan tuotteet, maatalous, ympäristönhoito, teollisuuslaitteet sekä lumentekoon ja -hoitoon liittyvät laitteet. Yhtiöön kuuluvat Agritek Oy, Kessu Oy, S.G. Nieminen Oy, SGN Motors Oy, SGN Sportia Oy, SGN Tekniikka Oy, Sumeko Oy ja Truebell Finland Oy. SGN Groupin liikevaihto on 195 milj. € ja sen palveluksessa on 180 työntekijää. Konsernin pääkonttori sijaitsee Vantaan Koivuhaassa.

www.sgn.fi
www.petronas.fi
www.syntiummoto.fi


Uutisarkisto

2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013