Muutoksia Agritekin myyntiverkostossa

Muutoksia Agritekin myyntiverkostossa

Julkaistu 28.04.2014

Kaakkois-Suomen konemyynti SGN Agricenterille

Agritek Oy:n ja Agri-Haka Oy:n yhteistyön päättyessä Agritek Oy:n maahantuomien traktoreiden ja maatalouskoneiden jälleenmyynti Kaakkois-Suomessa keskitetään SGN Agricenterille. Kouvolassa, Korjalankatu 3:ssä toimiva SGN Agricenter on Agritek Oy:n tytäryhtiö, ja se myy jatkossa kaikkia Case IH-, New Holland-, Kverneland- ja Joskin-maatalouskoneita sekä niiden varaosia.Konemyyjiksi SGN Agricenterin Kouvolan toimipisteeseen on nimitetty Kim Tyskas, Janne Laaksonen ja Mikko Perintö. Varaosamyynnistä vastaa Otto Valjakka. Huoltopalvelut ovat myös jatkossa alueen osaavien sopimushuoltajien käsissä.

Lahti-Porvoo-alueen konemyynnin voimavarat yhdistyvät

Lahden ja Porvoon alueella yhdistyvät kolme vahvaa maatalouskonekaupan toimijaa. CN Huoltokeskus Oy, MKH-Keskus Oy ja Vakkolan Osa Oy muodostavat yhden yrityksen nimeltä CN Keskus. CN Keskus myy jatkossa kaikkia Agritekin edustamia koneita Lahden ja Porvoon alueella sekä hoitaa niiden huolto- ja varaosapalvelut.

Lahdessa toiminta keskittyy kahteen pisteeseen. Nykyisissä MKH Keskuksen tiloissa Vieterikatu 4:ssä tulevat sijaitsemaan konemyynti ja varaosat. CN huoltokeskuksen toimitiloihin Miekkiöön puolestaan sijoitetaan kaikkien tuotteiden kattavat huolto- ja korjaamotoiminnot. Porvoon Askolassa sijaitsevassa Vakkolan toimipisteessä ovat jatkossa kaikkien CN Keskuksen koneiden myynti, varaosat ja huoltopalvelut saman katon alla.

– Päätimme yhdistää kolmen paikkakunnalla jo toimivan tunnetun yrityksen voimavarat asiakkaan eduksi, kertoo CN Keskuksen Risto Virtanen. Palvelukonseptiimme kuuluu se, että pystymme tarjoamaan yhden yrityksen toimesta laajan konevalikoiman sekä huipputason huolto- ja varaosapalvelut merkistä ja konetyypistä riippumatta, Virtanen jatkaa.

– Luotettavuus ja vankka asiakastuki koko tuotteen elinkaaren ajan ovat tärkeä osa Agritek Oy:n palvelukonseptia, sanoo Agritek Oy:n toimitusjohtaja Tomi Niemi.
– CN Keskuksen tarjoamat huolto- ja varaosapalvelut edustavat juuri sitä mihin tulevaisuudessa pyrimme.


Uutisarkisto

2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013