LUMEN, JÄÄNTEON SEKÄ TEOLLISUUDEN LAITTEET JA PALVELUT

 

Kessu Oy on lumettanut Suomen hiihtokeskukset ja ladut jo kolmen vuosikymmenen ajan. Toimimme tiiviissä yhteistyössä maailman suurimpien alan brändien, Technoalpin ja PistenBullyn kanssa niin Suomessa kuin Baltian maissakin. 

Markkinajohtajana tuomme uusimmat tuotteet ja ratkaisut asiakkaidemme käytettäviksi, olipa sitten kyse lumensyvyysmittausjärjestelmästä tai energiatehokkaasta lumetusjärjestelmästä. Koska palvelumme kattaa kaiken suunnittelusta aina laitteen koko elinkaaren mittaiseen huoltopalveluun, pystymme tarjoamaan parhaan ratkaisun niin Suomen suurimpiin hiihtokeskuksiin ja SM-liigatason jäähalleihin, kuin myös pienempiin hiihtoseuroihin ja -keskuksiin. 

Pitkän kokemuksen myötä ymmärrämme asiakkaidemme tarpeita ja pystymme yhdessä asiakkaan kanssa valitsemaan juuri oikeanlaiset laitteet ja ratkaisut heidän tarpeisiinsa. Tämän vuoksi Suomen suurimmat laskettelukeskukset ovat luottaneet palveluumme jo vuosikymmenten ajan.

SGN Tekniikka Oy on erikoistunut haastavien vedenpumppausratkaisujen mitoittamiseen ja laiteratkaisun löytämiseen. Olemme edustaneet Suomessa jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan maailman johtavien valmistajien pumppu brändejä ja toimitamme ja huollamme erikoispumppuja vaativiin teollisuuskohteisiin, paperi-, metsä- ja prosessiteollisuuteen, kaivossektorille sekä kunnallissektorin tarpeisiin.

Mitoitamme ja räätälöimme asiakkaillemme parhaan mahdollisen pumppuratkaisun ammattitaidolla. Huollamme myös kaikki edustamamme pumppumerkit. Käytämme huolloissa ainoastaan laadukkaita alkuperäisiä OEM varaosia huolloissa, joilla varmistamme asiakkaillemme parhaimman mahdollisen laadun.

 

ASIAKASREFERENSSIT

Metsä Woodin Lohjan tehdas

Metsä Woodin kunnossapito etsi ratkaisua ja SGN Tekniikan Gorman-Rupp edustajan vierailun aikana löytyi myös ratkaisuehdotus, jota kannatti kokeilla.

BRÄNDIMME

Kessu Oy:n edustamat tuotemerkit

Beachtech logo
Engo logo
multiskiliift logo
PistenBully logo
SunKid logo
Techno alpin snow experts logo

SGN Tekniikka Oy:n edustamat tuotemerkit

Faggiolati logo
Flojet logo
Gri Pumps Logo
pcm logo

Manu Laari

Kessu Oy
Toimitusjohtaja

SGN Tekniikka Oy
Toimitusjohtaja

Jyrki Kuosmanen

SGN Tekniikka Oy
Myyntipäällikkö