Kevään trendit MP-messuilta

Kevään trendit MP-messuilta

Julkaistu 31.01.2014

Haloo, kuuleeko Pasila? Täällä Pasila. Terveiset täältä muodin ja moottoripyörien mekasta, Helsingin Messukeskuksesta. Tänään on pyörähtänyt käyntiin Pohjoismaiden suurin moottoripyöränäyttely MP-messut. Talo on täynnä motokuumetta ja kuhinaa. Olemme täällä SGN:n osastolla haistelemassa tulevan kauden tuulia.

Näyttää vahvasti siltä, että ylitse muiden nouseva kauden trendiväri olisi vihreä. Eikä mikä tahansa vihreä, vaan Kawasakin vihreä. Osasto on täynnä vihreitä pyöriä, ja jopa näyttelyvieraiden vaatetus on vihertävää. Kysytäänpä henkilökunnalta, mikä on Kawasakin kuumin trendi tänä keväänä.

– Se on ehdottomasti tämä Z1000. Olemme nimenneet sen Häijyksi.

Häijyn näköinen se onkin. Hui.

Seuraavaksi vastaan tulee Arctic Cat -mönkijät. Kevään muotiväri onkin täällä hieman yllättäen punainen! 400-kuutioinen, 4-vetoinen EFT on menopeli moneen maastoon ja keliin.

Mennään eteenpäin.

Aprilian kauden suosikkipyörä on Tuono V4R. 1000-kuutioinen menopeli on saanut uutena silauksena isomman tankin ja ABS-jarrut.

Derbi on nuorison suosima merkki, jolta joka pojan ja tytön unelma on valkoinen supermoto Senda DRD Racing SM. Kuumaa menoa!

Piaggiolta löytyykin jännä kapistus. Se on kolmipyöräinen skootteri, jota saa ajaa ilman mopo- tai prätkäkorttia. Siis B-kortilla eli perus henkilöauto-ajokortilla. Silti ajotuntuma on kuin oikeassa moottoripyörässä.

Viimeisenä, muttei todellakaan vähäisimpänä – monien rakastama Vespa! Kevään trendeistä löytyy kaksi mallia ylitse muiden. Hinnakkaampi, mutta supertyylikäs Vespa 946 on muotoilun juhlaa ja takuulla kääntää päät. Perinteisemmän Vespan ihailijoille sopii uudistettu Primavera, jota löytyy useassa eri värissä. Edelläkävijä valitsee kuitenkin kauniin välimeren sinisen.

Nythän tässä menee toimittajaneiti aivan hapoille näiden upeiden kaksi-, kolmi- ja nelipyöräisten keskellä. Lopetan raporttini tähän täältä Pasilasta. Ottaisikohan joku salskea herra minut kyytiin koeajolle…? Kuulemiin Suomi!

Salla Salanuori
Muotitoimittaja


Uutisarkisto

2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013