Hobby Hallin uusi Vantaan myymälä viettää avajaisiaan

Julkaistu 01.02.2017

Hobby Hallin Vantaan myymälä on muuttanut Tammistossa uusiin, valoisiin tiloihin osoitteessa Valimokuja 2. Myymälän avajaisia vietetään torstaina 9.2. klo 7.00 alkaen ja avajaisjuhlaa sekä huipputarjouksia asiakkaille on luvassa useita päiviä. Hobby Hall siirtyi tammikuun alussa osaksi suomalaista perheyhtiötä SGN Groupia.

Hobby Hallin uudesta tilavasta myymälästä löytyy laaja valikoima kodin ja vapaa-ajan tuotteita, kuten huonekaluja, mattoja, valaisimia, kodin tekstiilejä, astioita, työkaluja, urheilualan tuotteita, leluja ja lastentarvikkeita sekä myös elektroniikkaa ja kodinkoneita.

Myymälän lisäksi myös Hobby Hallin muu toiminta tulee uudistumaan monella tavalla kevään aikana. Kuluttajaa on kuunneltu ja tehty tutkimuksia, joiden perusteella Hobby Hallissa tullaan kehittämään valikoimia ja uudistamaan brändiä. Uudelle teknologialle perustuva verkkokauppa avataan myös kevään aikana.

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Pekka Pättiniemi, Hobby Hall Oy, puh. 050 1924

Hobby Hall on 1962 perustettu tuotteita ja palveluita verkkokaupan, postimyynnin ja myymälän kautta tarjoava yritys. Sillä on yli puoli miljoonaa kanta-asiakasta. Merkittävä osa Hobby Hallin valikoimasta on tunnettuja merkkituotteita erityisesti kodin ja vapaa-ajan alueelta. Hobby Hall siirtyi osaksi suomalaista SGN Group -konsernia tammikuun 2017 alussa. www.hobbyhall.fi

SGN Group Oy on vuonna 1933 perustettu vahva ja kehittyvä suomalainen kaupan alan perheyritys, jonka toimialoihin kuuluvat urheilu-, kodin ja vapaa-ajan tuotteet, maatalous, ympäristönhoito, teollisuuslaitteet sekä lumentekoon ja -hoitoon liittyvät laitteet. Konsernilla on merkittävää liiketoimintaa myös Venäjällä ja Ruotsissa. SGN Groupiin kuuluvat Agritek Oy, All Right Oy, Anno Collection Oy, Hobby Hall Oy, Kessu Oy, S.G. Nieminen Oy, SGN Sportia Oy, SGN Tekniikka Oy, Sumeko Oy, Team Sportia AB ja Truebell Finland Oy. Vantaan Koivuhaassa sijaitsevan yhtiön liikevaihto on 154 miljoonaa € ja sen palveluksessa on yli 300 työntekijää.  www.sgn.fi


Uutisarkisto

2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013