Hobby Hallilta toimitustakuu ensimmäisenä Suomessa

Julkaistu 21.06.2017

Hobby Hall antaa ensimmäisenä Suomessa toimitustakuun. Kun asiakkaan tilaama tuote löytyy varastosta, se toimitetaan kolmen arkivuorokauden kuluessa tilauksesta minne tahansa Suomeen. Jos toimitus myöhästyisi tästä luvatusta ajasta, niin tilauksen tavara-arvon ollessa alle 150 €, asiakas saa 50 €:n alennuksen seuraavasta ostoksestaan ja vastaavasti yli 150 €:n tilauksesta 100 €:n alennuksen.

“Päätimme ensimmäisen Suomessa antaa toimitustakuun, jotta voimme lunastaa asiakkaillemme annetun lupauksen 100 %:sti. Kun asiakkaan tilaama tuote löytyy meidän varastostamme, niin se toimitetaan kolmen arkivuorokauden kuluessa tilauksesta asiakkaan haluamaan noutopisteeseen. Jos toimitus myöhästyisi tästä luvatusta ajasta, niin asiakas saa tuntuvan alennuksen seuraavassa ostoksessa, 50 € tai 100 € riippuen tuotteen tavara-arvosta. Hobby Hall Oy:llä on ollut alkuvuodesta paljon toimitusongelmia, mutta nyt on saatu ”rivit kuntoon” logistiikkayhteistyökumppanimme kanssa”, kertoo toimitusjohtaja Pekka Pättiniemi. ”Hobby Hall on toimittanut tuotteita suomalaisiin koteihin jo yli 50 vuoden ajan ja on ollut uranuurtaja myös verkkokaupassa – niin myös nyt TOIMITUSTAKUUN myötä.”

Hobby Hall uskoo, että tämä lupaus asettaa minimistandardin Suomen verkkokauppamarkkinoiden toimitusajoille ja näin saavat suomalaiset verkkokaupat jonkinasteisen kotiedun. Standardi tulee varmasti kehittymään lähitulevaisuudessa uusien innovaatioiden myötä ja uskomme, että hyvin nopeassa aikataulussa puhutaan huomattavasti lyhyemmästä toimitusaikastandardista. “Aina jotain uutta”.

Lisätiedot:
Toimitusjohtaja Pekka Pättiniemi, Hobby Hall Oy, pekka.pattiniemi@hobbyhall.fi, puh. 050 1924

Hobby Hall on 1962 perustettu tuotteita ja palveluita verkkokaupan ja myymälän kautta tarjoava yritys. Sillä on yli puoli miljoonaa kanta-asiakasta. Merkittävä osa Hobby Hallin valikoimasta on tunnettuja merkkituotteita erityisesti kodin ja vapaa-ajan alueelta. Hobby Hall siirtyi osaksi suomalaista SGN Group -konsernia tammikuun 2017 alussa. www.hobbyhall.fi

SGN Group Oy on vuonna 1933 perustettu vahva ja kehittyvä suomalainen kaupan alan perheyritys, jonka toimialoihin kuuluvat urheilu-, kodin ja vapaa-ajan tuotteet, maatalous, teollisuuslaitteet sekä lumentekoon ja -hoitoon liittyvät laitteet. Konsernilla on merkittävää liiketoimintaa myös Venäjällä ja Ruotsissa. SGN Groupiin kuuluvat Agritek Oy, All Right Europe Oy, Anno Collection Oy, Hobby Hall Oy, Kessu Oy, S.G. Nieminen Oy, SGN Sportia Oy, SGN Tekniikka Oy, Sumeko Oy, Team Sportia AB, Sportringren AB ja Truebell Finland Oy. Vantaan Koivuhaassa sijaitsevan yhtiön liikevaihto on 200 miljoonaa € ja sen palveluksessa on yli 300 työntekijää.  www.sgn.fi


Uutisarkisto

2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013