Euroopan johtavan Meta Trak Telematics -suojajärjestelmän jälleenmyyntiverkosto laajenee

Julkaistu 24.03.2016

META TRAK on Euroopan johtava ja eniten myyty telemaattinen järjestelmä, joka turvaa ajoneuvot, kuljettajat ja matkustajat lukuisissa avuntarvetta vaativissa tilanteissa, esim. katoamis-, kolaritilanteissa lähettämällä automaattisen viestin valvontakeskuksen kautta sovitulle taholle. Sumeko Oy on sopinut Meta Trak GPS -GSM Telematics System -laitteita maahantuovan Oy One-Pro Ab:n kanssa jakeluyhteistyöstä.

Sumeko Oy:n ja Oy One-Pro Ab:n sopiman yhteistyön kautta Meta Trak -tuotteita on saatavilla koko Suomen kattavan vapaa-ajan ajoneuvoihin erikoistuneen jälleenmyyjäverkoston kautta.

Kaikkiin ajoneuvoihin, veneisiin ja liikkuviin ajolaitteisiin helposti asennettavassa Meta Trak GPS-GSM Telematic System -laitteessa on uusi, markkinoilla ainutlaatuinen eCall-kolarihälytys, avuntarvehälytys, varkaushälytys sekä sabotaasi tai liikehälytys. Laitteen sisäänrakennettu G-liiketunnistin ja Gyro-tunnistin sekä GPS-GSM paikannuslaite pelastaa ihmishenkiä kolaritilanteessa, turvaa kuljettajan, matkustajat ja ajoneuvon.

Laite sopii kaikkiin ajoneuvoihin ja sitä voi käyttää niin uusissa kuin käytetyissäkin ajoneuvoissa.

Suositushinta 230 €, sis. alv:n 24 %.

Lisätietoja Meta Trak -laitteen ominaisuuksista ja toiminnoista: www.metatrak.fi

Jälleenmyyjät: www.sumeko.fi/jalleenmyyjat

Lisätietoja:
Aki Viitanen, Oy One-Pro Ab, 050 910 2244, aki.viitanen@one-pro.fi
Lasse Hytönen, Sumeko Oy,  050 523 5533, lasse.hytonen@sgn.fi

 

SGN Group -konserniin kuluva Sumeko Oy on vuonna 1963 perustettu vapaa-ajan koneiden edustaja Suomessa ja Venäjällä. Sen tuotemerkkejä ovat Arctic Cat -moottorikelkat ja -mönkijät, Kawasaki-moottoripyörät, -vesiskootterit ja -mönkijät Tohatsu-perämoottorit sekä Aprilia-, Derbi-, Gilera-, Piaggio- ja Vespa-mopot, moottoripyörät ja skootterit. www.sumeko.fi

Oy One-Pro Ab on vuonna 2004 perustettu Vantaalla toimiva teknisen kaupan asiantuntija, joka tuo maahan ajoneuvo- ja kodinelektroniikkaa mm. erityyppisten ajoneuvojen maahantuojille, jälleenmyyntiliikkeille, asennus- ja huoltoliikkeille sekä kodinkone- ja elektroniikkaliikkeille. www.metatrak.fi

Meta System valmistaa Meta Trak GPS-GSM Telematic System -järjestelmän käyttämän GPS-GSM/GPRS -yksikön. Meta System on Euroopan suurin autohälyttimien, peruutustutkien ja ajoneuvojen turvajärjestelmien valmistaja. META-tehdas on myös markkinoiden johtava ajoneuvojen telemaattis­ten GSM/GPRS· ja GPS -satelliittipaikannus laitteiden valmistaja, jonka tuotteet ovat Euroopassa markkinajohtajia.

Lataa PDF:nä: Tiedote_Meta_Trak_Telematics_suojajärjestelmä


Uutisarkisto

2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013