Biokattilaliiketoiminnan siirto

Julkaistu 18.12.2015

SGN Tekniikka Oy on toiminut vuodesta 2011 Itävaltalaisen GILLESin biolämpölaitteiden maahantuojana Suomessa. Päämiehinä GILLES Energie- und Umwelttechnik GmbH & Co on ollut luotettava ja palvelukykyinen valmistaja, jonka tuotteet edustavat alansa huippua niin käytettävyydeltään kuin luotettavuudeltaan.

GILLES on kuluneiden viiden vuoden aikana saavuttanut suomalaisten asiakkaiden arvostuksen helppokäyttöisyydellään ja luotettavuudellaan osoittaen käyttäjille biokattiloiden uuden mukavuustason. SGN Tekniikka Oy on päättänyt jatkossa keskittyä liiketoiminnassaan pumppuihin sekä venttiileihin ja luopua biokattilaliiketoiminnoista.

GILLESin edustuksen siirrosta uudelle maahantuojalle, NHK-Keskus Oy:lle on sovittu 14.12.2015 allekirjoitetulla kauppasopimuksella. Käytännössä sopimus astuu voimaan vaiheittain joulu-tammikuun aikana, jolloin myynti-, varaosa- ja huoltotoiminnot siirtyvät NHK-Keskus Oy:n vastuulle.

NHK-Keskus Oy tulee jatkamaan ja kehittämään GILLES -tuotteiden maahantuontia ja kauppaa alan asiantuntemuksella ja luotettavuudella oman myyntiorganisaationsa kautta. Loppuasiakas pääsee myös hyödyntämään jo olemassa olevaa koko Suomen kattavaa huoltoverkostoa.

”Itävaltalaiset GILLES -biolämpölaitteet ovat tunnettuja helppohoitoisuudestaan ja kestävyydestään, joten ne sopivat loistavasti NHK-Keskus Oy:n myyntiorganisaatioon mm. LELYN automaatio tuotteiden rinnalle”, toimitusjohtaja Oskari Korhonen toteaa. ”GILLESin valmistamien biolämpölaitteiden edistyksellisyys ja laaja valikoima tuovat merkittävän lisän yrityksemme tarjontaan ja mahdollistaa panostukset menestyksekkääseen liiketoimintaan uusiutuvan energian laitteiden kaupassa”, kertoo Korhonen.

SGN Tekniikka Oy:n toimitusjohtaja Timo Kalliojan mukaan NHK-Keskus Oy on loistava jatkaja työllemme biokattiloiden maahantuojana. ”NHK-Keskus Oy on vahva ja tunnettu toimija, joka tuntee alan ja markkinat. Luotamme täysin siihen, että asiakkaat saavat jatkossa NHK:lta asiantuntevan ja nopean palvelun.”, sanoo Timo Kallioja.

”Saimme NHK-Keskus Oy:stä erinomaisen työnjatkajan SGN Tekniikan aloittamalle työlle GILLES -tuotteiden maahantuojana Suomessa”, toteaa Johtaja Helmut Höllhuber GILLESiltä. ”Uskomme NHK:n jatkavan GILLESin voittokulkua ja nostavan sen laatukattiloiden markkinajohtajaksi myös Suomessa”, Helmut Höllhuber jatkaa.

Lisätietoja:
Oskari Korhonen, NHK-Keskus Oy, puh. 050 354 4482, oskari.korhonen@nhk.fi
Timo Kallioja, SGN Tekniikka Oy, puh. 040 552 7048, timo.kallioja@sgn.fi

 

www.nhk.fi

NHK-Keskus Oy on vuonna 1990 perustettu suomalainen perheyritys, joka maahantuo, myy ja markkinoi maatalouskoneita ja laitteita. NHK-Keskus Oy on konsernin emoyhtiö, jonka tytäryhtiö NHKdairy Oy on keskittynyt maatalouden automaatioratkaisuihin, kuten lypsyrobotteihin sekä huoltopalveluihin koko Suomessa. Konserni työllistää 120 henkeä ja liikevaihto on 46 milj. €.

SGN Tekniikka Oy on perinteikäs tukkukaupan yritys, joka tuo maahan ja markkinoi teollisuuslaitteita. SGN Tekniikka Oy kuuluu SGN Group -konserniin, joka on vahvoista kansainvälisistä merkkituotteista tunnettu 80-vuotias kaupan alalla toimiva perheyritys. Sen toimialoihin kuuluvat urheilu, vapaa-ajan tuotteet, maatalous, ympäristönhoito ja teollisuuslaitteet. Vantaan Koivuhaassa sijaitsevan yhtiön liikevaihto on 155 milj. € ja sen palveluksessa on 192 työntekijää.


Uutisarkisto

2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013