Arctic Cat -moottorikelkoilla oli viime kilpailukausi maailmanlaajuisesti sekä Suomessa erittäin menestyksekäs ja voittoisa

Team Arctic Cat Finlandin kisakuljettaja-palkinnon voittanut Eetu Karjalainen.

Julkaistu 28.04.2015

Kuluneella kaudella 2014/2015 Arctic Cat -moottorikelkoilla oli erittäin menestyksekäs ja voittoisa kausi kovatasoisten Arctic Cat -kuljettajien voitettua lukuisat kisat sekä Suomessa että maailmalaajuisesti. Sumeko Oy panostaa Team Arctic Cat Finlandin toimintaan sopimalla yhteistyöstä menneiden vuosien mestarin Jussi Hongan kanssa.
Tucker Hibbert voitti Yhdysvalloissa kaiken mahdollisen Sno Cross -kilpailuissa. Myös X-Gamesin Hillclimb-sarjassa tuli kultaa. Myös Endurossa Arctic Cat oli ylitse muiden kaikissa Cross Country -luokissa voittaen lähes kaiken mahdollisen. Siitä piti huolen mm. tehtaan oma kehitysinsinööri Brian Dick.

Ruotsissa Peter Nårsan siirtyminen Arctic Catille oli kauden puhutuin puheenaihe ja Peter tekikin hienoa tulosta voittamalla mm. Arctic Cat Cupin.

Suomessa taso on todella kova, mikä edistää kiinnostusta lajiin

Suomessa Sno Crossissa lajin taso on todella kova ja siellä Team Arctic Cat Finland -kuljettajat ovat kärkikahinoissa todenteolla mukana. Niistä tuli esim. Semi Pron voitto Kalle Saarelaiselle ja PROn pronssi Eetu Karjalaiselle. Myös Endurossa Arctic Catille tuli paljon onnistumisia ja luokkavoittoja. Mm. Lauri Pellonpään, Jukka Nybergin, Jesse Hottisen, Joni Juvosen, Erno Pyykösen ja monien muiden hienot suoritukset edesauttavat lajin kiinnostusta ja samalla kasvattavat kuskien määrää.

Tällä kaudella 2014/2015 Team Arctic Cat Finlandin kisakuljettaja-palkinnon saa Sno Cross kuljettaja Eetu Karjalainen, joka on mahtavalla asenteellaan, kovalla työllä sekä loistavilla ajotaidoilla nostanut itsensä Sno Cross -sarjan eliittiin.

Jussi Honka kehittämään Team Arctic Cat Finlandin kisatoimintaa

Haluamme kehittää ja parantaa Team Arctic Cat Finlandin kisatoimintaa entisestään, jotta voimme palvella ja auttaa kaikkia Team Arctic Cat Finland -kuljettajia ennen kautta ja varsinkin kauden aikana. Tämän johdosta olemme sopineet yhteistyöstä Team Arctic Cat Finland -kisatoiminnan osalta Jussi Hongan kanssa. Jussi on ajanut aikoinaan voitokkaasti kilpaa Sno Cross -sarjassa.

Jussi Honka alkaa kehittää yhteistyössä Sumekon kanssa Arctic Catin -kisatoimintaa Suomessa sekä Sno Cross – että Cross Country -sarjoissa muiden jo nyt hienosti toimivien tahojen lisäksi. Jussi toimii myös yhtenä kouluttajana tulevissa Team Arctic Cat Finland -tapahtumissa.

Lisätietoja: Jani Tiitinen, puh. 050 466 8400, jani.tiitinen (at) sgn.fi, Sumeko Oy

Sumeko Oy on vuonna 1963 perustettu vapaa-ajan koneiden maahantuoja, jonka tuotemerkkejä ovat Arctic Cat -moottorikelkat ja -mönkijät, Kawasaki-moottoripyörät, -vesiskootterit ja -mönkijät, Aprilia-, Derbi-, Gilera-, Piaggio- ja Vespa-mopot ja -moottoripyörät sekä Tohatsu-perämoottorit. Sumeko kuuluu SGN Groupiin, johon kuuluvat lisäksi S.G. Nieminen Oy, Agritek Oy, SGN Sportia Oy, Kessu Oy, SGN Tekniikka Oy, SSF Spraying Systems Finland Oy sekä Truebell Finland Oy. SGN Group on tukkukaupan alalla kotimarkkinoilla ja lähialueilla toimiva yritys, joka tunnetaan vahvoista kansainvälisistä merkkituotteista. Sen toimialoihin kuuluvat urheilu- ja vapaa-ajan tuotteet, maatalous, ympäristönhoito ja teollisuuslaitteet. Vantaan Koivuhaassa sijaitsevan yhtiön liikevaihto on 176 milj. €. Konsernin palveluksessa on noin 210 työntekijää.


Uutisarkisto

2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013