Arctic Cat esitteli mönkijäuutuudet kaudelle 2015

Julkaistu 17.09.2014

Arctic Catin kauden 2015 mönkijäuutuudet esiteltiin Las Vegasissa viime viikolla.

Arctic Cat tuo markkinoille kaudella 2015 aikansa vahvimman ja edistyneimmän mallistonsa: täysin uuden XR ATV-malliston, uuden Wildcat Sport -malliston sekä uudelleen muotoillun Prowler XT -malliston. Mallisto on uudistunut näin radikaalisti viimeksi vuonna 2008. Suomeen tuotava mönkijämallisto tarkentuu vuoden 2014 loppuun mennessä.

XR-mallistossa seitsemän upouutta mallia

Arctic Cat -mönkijämallisto laajentuu seitsemällä täysin uudella XR-mallilla. XR-mallistossa on uusi runko, muotoilu, SpeedRack II -tavaratelineen kiinnitysjärjestelmä, ohjaustuntuma, parannettu erillisjousitus ja miellyttävämpi ajoasento. Lisäksi XR-mallistossa on vaimeammat moottoriäänet ja uusi LED-/halogeenivalojärjestelmä, josta on saatavana kolme eri tasoversiosta mallista riippuen.

WildCat-mallistoon 60-tuumaisia Sport-uutuuksia

Arctic Cat laajentaa WildCat-mallistoaan kolmella uudella WildCat Sport -mallilla. WildCat Sport -mallit ovat 60 tuumaa leveitä, joten ne ovat hieman leveämpiä, kuin aikaisemmin tänä vuonna esitelty WildCat Trail -malli, mutta kuitenkin hieman 1000-sarjan WildCateja kapeampia. Tarjolla on siis laaja WildCat-mallisto, josta löytyy sopiva jokaisen harrastajan tarpeisiin. WildCat Trail -mallista on julkaistu myös tieliikenneversio L7e.

Uusien ja uudistettujen mallien lisäksi Arctic Cat on pystynyt teknisillä parannuksilla vähentämään useimpien mönkijämalliensa polttoainekulutusta jopa neljänneksen ja moottoriääniä -8 db. Lisäksi Arctic Cat on parantanut mönkijöiden ergonomiaa sekä kehittänyt helpompia tavarankuljetusmahdollisuuksia.

2015 ZR 4000 RR -uutuuskelkkamallia on parannettu entisestään

Myös moottorikelkkapuolella tapahtuu. Pitkin kesää Arctic Catin suunnittelijat antoivat lisää huomiota ZR 4000 RR -malliin kisoja silmällä pitäen. Laitteeseen lisättiin monta hienoa ominaisuutta uudesta 2015 6000R XC -mallista, kuten parannettu takajousitus, kirkas tankki ja liukumisen estävä päällyste penkissä. ZR 4000 RR -malliin on saatu myös seuraavat päivitykset:

• ProCross-runko parannetuilla cross-country -kisaominaisuuksilla, jotka parantavat suorituskykyä
• 110,5 cm leveä Arctic Race -etujousitus
• FOX FLOAT EVOL RC -suksien iskunvaimentimet monipuolisilla säädöillä
• kytkimen suojapellissä paikka varahihnalle
• TEAM-kytkin
• kisavahvistetut jarrusylinteri ja jarrupalat, jotka antavat lisää kestoa ja jarruvoimaa

ZR 4000 RR -malliin on saatavana lisävarusteena pakkisarja tuotenumerolla 6639-897. ZR 4000 RR:n suositushinta on 9 990 € + toimituskulut.

Uudet Arctic Cat -nettisivut avataan torstaina 18.9.
Uusien laitteiden lisäksi Arctic Cat tarjoaa laajan ja kattavan lisävarustevalikoiman, joka on nähtävillä täysin uusilla www.arcticcat.fi -nettisivuilla.

Arctic Cat-tuotteita myyvät valtuutetut jälleenmyyjät kautta maan. Ks. www.arcticcat.fi

Lisätiedot: Tuotepäällikkö Jani Tiitinen, Sumeko Oy, puh. 050 466 8400, jani.tiitinen@sgn.fi

***

Sumeko Oy on vuonna 1963 perustettu vapaa-ajan koneiden maahantuoja, jonka tuotemerkkejä ovat Kawasaki-moottoripyörät, -vesiskootterit ja -mönkijät, Arctic Cat -moottorikelkat ja -mönkijät sekä Tohatsu-perämoottorit. Sumeko kuuluu SGN Groupiin, johon kuuluvat lisäksi SGN Motors Oy, S.G. Nieminen Oy, Agritek Oy, SGN Sportia Oy, Kessu Oy ja SGN Tekniikka Oy. SGN Group on tukkukaupan alalla kotimarkkinoilla ja lähialueilla toimiva yritys, joka tunnetaan vahvoista kansainvälisistä merkkituotteista. Sen toimialoihin kuuluvat urheilu- ja vapaa-ajan tuotteet, maatalous, ympäristönhoito ja teollisuuslaitteet. Vantaan Koivuhaassa sijaitsevan yhtiön liikevaihto on 195 milj. €. Konsernin palveluksessa on noin 180 työntekijää.

www.arcticcat.fi
www.sumeko.fi
www.sgn.fi


Uutisarkisto

2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013