Annon osasto valittu yhdeksi Habitaren parhaista messuosastoista

Annon osasto valittu yhdeksi Habitaren parhaista messuosastoista

Julkaistu 15.09.2017

Sisustustoimittajat ry on valinnut Annon messuosaston yhdeksi Habitaresisustusmessun parhaista osastoista. Sisustustoimittajat ry valitsee vuosittain neljä parasta messuosastoa Habitaren ensimmäisenä aukiolopäivänä.

Perusteluiksi Annon valinnalle kerrotaan: ”Palkintoraati arvostaa suuresti Anno-brändin uudelleenlanseerausta. Annon komea paluu näyttäytyy Habitaressa harmonisena messuosastona, jossa on selkeä keskipiste: pellavaiset jättiletit. Osasto ja mallisto puhuvat samaa kieltä, kaikki on kaunista ja harkittua.”

Habitare-messuilla 13.-17.9. Anno julkaisee Susanna Vennon kanssa yhteistyössä luodun Myrtillus-kokoelman, joka on Annon ensimmäinen yhteistyökokoelma brändin uudelleenlanseerauksen jälkeen.

Annon uusi mallisto ostettavissa Habitaresta, Annon verkkokaupasta sekä Hobby Hallista

Suomalainen perheyritys SGN Group Oy on nykyisin Anno-tuotemerkin haltija. Habitare-messuilla nähtävä uusi mallisto on Annon ensimmäinen sen uuden omistajuuden alla. Luonnonmukaisuudesta ja pehmeistä materiaaleista inspiraationsa ammentavan kokoelman helmiä ovat Annon rakastetut klassikot: villamatot, pellavalakanat ja sisustustuotteet.

Uusi kokoelma on ostettavissa Habitaresta, Annon verkkokaupasta osoitteesta www.annocollection.com sekä Hobby Hallin verkkokaupasta www.hobbyhall.fi.

Lisätietoja, kuvauslainat, valokuvat ja muu lehdistömateriaali: info@annocollection.com

SGN Group Oy on 1933 perustettu vahva ja kehittyvä suomalainen kaupan alan perheyritys, joka tunnetaan vahvoista kansainvälisistä merkkituotteista. Konsernilla on merkittävää liiketoimintaa myös Venäjällä ja Ruotsissa. Toimialoihin kuuluvat urheilu ja vapaa-aika, kodin tuotteet, maatalous, teollisuuslaitteet sekä lumentekoon ja -hoitoon liittyvät laitteet. Yhtiöön kuuluvat Agritek Oy, All Right Europe Oy, Anno Collection Oy, Hobby Hall Oy, Kessu Oy, S.G. Nieminen Oy, SGN Agricenter Oy, SGN Sportia Oy, Sportringen AB, SGN Tekniikka Oy, Sumeko Oy, OOO Sumeko, Team Sportia Ab ja Truebell Finland Oy. SGN Groupin liikevaihto on noin 200 milj. € ja sen palveluksessa on noin 320 työntekijää. Konsernin pääkonttori sijaitsee Vantaalla. www.sgn.fi

Anno Collection Oy on SGN Group -konserniin kuuluva vuonna 2016 perustettu Anno Collection -tuotteiden maahantuoja sekä myyjä. www.annocollection.com


Uutisarkisto

2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013