Anno vuoden markkinoijaksi Mesoaja 2018 -palkintogaalassa

Anno vuoden markkinoijaksi Mesoaja 2018 -palkintogaalassa

Julkaistu 26.01.2018

Messu- ja tapahtumaosaamisen palkintogaalassa Mesoajassa palkittiin alan osaajia 11 eri kategoriassa 25.1.2018. Anno palkittiin kategoriassa ”vuoden markkinoija”. Palkitut olivat asiakasyritysten edustajia, jotka ovat tehneet rohkeita päätöksiä markkinointiin ja messuosallistumiseensa liittyen, ottaneet käyttöön uusia ratkaisuja ja vaikuttaneet positiivisesti messumedian kehittymiseen.

Tuomaristo perusteli Annon voittoa sillä, että onnistuimme yhdistämään tapahtuman saumattomasti markkinointiviestintäänsä pitkän ajan kuluessa ennen, aikana ja jälkeen Habitare-sisutusmessuilla tapahtuneen lanseerauksen.

Odotuksia rakennettiin taitavasti ja sosiaalista mediaa hyödynnettiin tuloksellisesti:

  • Habitare-messut valittiin Anno-tuotesarjan uudelleen lanseerauksen näyttämöksi
  • Loistava ennakkomarkkinointi sai aikaan hypen jo ennen tapahtumaa
  • Sisustustoimittajat ry:n valinnoista Habitare-messujen parhaaksi messuosastoksi

Anno-brändi uudelleenlanseerattiin Habitare 2017 –tapahtumassa ja Annon komea paluu näyttäytyy Habitaressa harmonisena messuosastona, joka ilmensi brändiä ja oli myös yksi Sisustustoimittajat ry:n valinnoista Habitare-messujen parhaaksi messuosastoksi.

Annon paluun tiedotteessa 1.2.2017 mainittiin jo uuden malliston lanseerauksesta syksyn Habitaressa ja tarinaa rakennettiin markkinointikanavissa, erityisesti somessa läpi kevään ja kesän käsi kädessä Habitaren kanssa, joka toimi viimein näyttämönä uudelle mallistolle.

Anno brändin uudelleen lanseerauksessa otettiin haltuun perinteiset ja uudenaikaiset kanavat, mutta erityisen hienosti markkinointisuunnitelmaan sisällytettiin Habitare-tapahtuman hyödyntäminen ja tuotteiden tuominen kuluttajien saataville tehokkaan ennakkohypetyksen jälkeen.

Mesoaja palkitsee valtakunnallisesti sellaisia messu- ja tapahtuma-alan yritysten edustajia, jotka ovat tehneet rohkeita päätöksiä messuosallistumiseensa liittyen, ottaneet käyttöön uusia ratkaisuja tapahtumajärjestelyissä ja vaikuttaneet positiivisesti koko messumedian kehittymiseen yhdessä kaikkien Suomen messujärjestäjien kanssa. Gaalan järjestää Messukeskus Helsinki.

Anno-tiimi kiittää lämpimästi Messukeskusta ja tuomaristoa tästä hienosta kunnianosoituksesta!

Anno-tuotemerkki on osa suomalaista SGN Group -konsernia. Anno Collection Oy on SGN-konsernin tytäryhtiö ja toimii Anno-tuotteiden maahantuojana ja jälleenmyyjänä.

www.annocollection.com
www.sgn.fi


Uutisarkisto

2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013