Agritek Oy osallistuu Tampereen Konemessuille koko valikoimansa voimin

Julkaistu 15.10.2014

Agritek tuo Tampereelle suurta ja pienempää kalustoa useilta laatumerkeiltä. Case IH, New Holland, Kverneland, Joskin ja Trima tuovat maatalousyrittäjän käyttöön lähes täydellisen kattauksen työkoneita, joiden huoltopalvelut ja varaosat löytyvät aina läheltä kattavan huolto- ja varaosaverkoston ansiosta.

Case IH – punaista voimaa uusin kujein

Agritek Oy marssittaa konenäyttelyyn uusia ja uusittuja punaisia koneita. Ensiesittelyssä on mm. perinteisten pyörätraktorien lippulaiva Magnum CVX, Maxxumin kolme uutta mallia sekä kokonaan uudistunut muuttuvakammioinen Case IH -paalain.

New Holland – portaatonta voimansäätöä ja uutta metsään

New Holland tuo Konemessuille uutta ja tuttua laatukalustoa, mm. portaattomalla Auto Command -vaihteistolla varustellut T8- ja T6-traktorimallit. Ensiesittelyssä messuilla on T5-sarjan metsävarustelu, uusi pikkutraktori Boomer 50 sekä uudet TC-puimurit ja RB-paalain.

Kverneland Tiger -äkeet ja CLC Pro -kultivaattori Suomen ensiesittelyssä

Agritek esittelee Suomessa ensi kertaa Kverneland Tiger -äkeet. Tiger on kylvömuokkaukseen suunnattu, työleveydeltään 5-8 metrinen, hinattava äesmallisto, joka asettuu Suomen markkinoilla suosituimpaan kokoluokkaan. Lisäksi ensiesittelyssä on kolmiakselinen CLC Pro -kultivaattori.

Laadukkaat Joskin-tuotteet ammatti- ja urakointikäyttöön

Agritekin esittelyssä nähdään ensi kertaa konemessuilla ammattikäyttöön tarkoitetut Joskin -liete- ja maansiirtovaunut, multaimet sekä lannankäsittelylaitteet. Laadukkaaksi koettu brändi on saanut kiitosta mm. äärimmäisen korkeasta räätälöitävyydestään sekä siitä, kuinka se säilyttää arvonsa vuodesta toiseen.

Trima-työvälineet viimeistelevät kaluston

Laadukkaat ruotsalaiset Trima-työvälineet ovat maatalous- ja kunnallistekniikan ammattilaisen sekä vaativan harrastajan parhaita apulaisia. Agritekillä ensiesittelyssä Konemessuilla ovat Silocut SG -rehuleikkuri sekä XH-korkeakaatokauha.

Lisätiedot:

Markkinointijohtaja Antti Anttila, Agritek Oy, puh. 040 552 7045, antti.anttila@sgn.fi

Kuvat:

http://sgn.materialbank.net/NiboWEB/SGN/showCartPublicContent.do?uuid=5436352&random=210986&lang=fi


Uutisarkisto

2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013